Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Milyen fűkaszát ajánlanátok...

Milyen fűkaszát ajánlanátok otthoni munkára?

Figyelt kérdés
Fűkasza vásárlás előtt állok, nagyjából 40e forintot szánok rá kizárólag otthoni munkára, kis területre. Eddig straus fűkaszám volt, de véleményem inkább nem fejteném ki róla.. Fuxtec kaszán gondolkoztam, ötletek?
2016. jún. 12. 19:17
1 2
 1/12 anonim válasza:

Egy normális Stihl fűkasza 60 nál kezdődik!

Ilyen árban nézelődj az MTD motorosok után

Vételkor figyelj a berántó dob stabilságára !

Képes "beszívni" a berántó madzagot . úgy mondom mint egy egykori felhasználó . Esetleg még a Royal típusu márkák amelyek meg bizhatóak . AZ ILYEN TESCÓS fűkaszáktól óvakodj . Ha olcsót veszel sok kompromisszumot kell kötnöd !

2016. jún. 12. 19:33
 2/12 anonim ***** válasza:

Néhány gyártó, aminek a gépei biztosan használhatóak, megbízhatóak és tartósak: Stihl, Husqvarna, Oleo-mac, Makita. Ezekből vannak otthoni munkára fejlesztett kisebb teljesítményű modellek is, igaz, hogy a negyvenezernél talán kicsit többet kellene rászánni. Egyszeri nagyobb kiadás, cserébe viszont a gép szó nélkül teszi a dolgát hosszú éveken keresztül, a később felmerülő javítás és alkatrész pótlás pedig a fejlett szervizháttérnek köszönhetően akadálytalan lesz.

Gondolom a Straus elég tapasztalat lehetett ahhoz, hogy soha többé ne vegyél semmilyen kínai szemetet. Ha mégsem, akkor előrevetítem, hogy a következő hasonló gép is várhatóan tanulópénz lesz.

2016. jún. 12. 19:36
 3/12 anonim ***** válasza:
Kedves egyes válaszoló, nem vonom kétségbe a jóakaratodat, de én pl. az MTD javaslattal nem tudok sajnos egyet érteni, sőt, kifejezetten a kerülendő típusok közé sorolnám. Kb ugyanaz a minőség, mint a Straus.
2016. jún. 12. 19:41
 4/12 anonim válasza:
Első vagyok nem mondtam hogy az MTD kiváló de a kérdező nem hektárokat akar vele nyírni . Az MTD tokmánya (váza) hulladék de a motorja az elmegy ilyen árba ezt Straus megse közelíti de a barkácsgépeji azok jók
2016. jún. 12. 19:50
 5/12 anonim ***** válasza:

Azt MTD felejtsed el egy életre,de minden termékét .

Ilyen kis teljesitményiüket lehet Maruyamában is találni,az még Japán gyártmány .

2016. jún. 12. 20:14
 6/12 anonim ***** válasza:
Bocs 4 es,de az MTD kinai motor,melynek a hajtókarja lemezből készült.Nálam az 5.hónap után alapjáraton szétszakadt.A gyártó is azt válaszolta,ennyi pénzért csak hobbi gépet lehet venni.Mégis mit várok 40000 ért ?
2016. jún. 12. 20:19
 7/12 anonim válasza:
Attól függ milyen lemezre gondolsz mert ha konzervdobozból lenne a hajtókar az üzemanyag robbantásakor a dugattyu miszlingre hajtogatná .
2016. jún. 13. 00:20
 8/12 anonim ***** válasza:
Az a baj hogy egyszer már vettél egy sz.rt most újra veszel egy hasonlót miközben a kettõ árából vehetnél egy normálisabbat. Az Mtd t mindenképp kerüld.
2016. jún. 13. 06:23
 9/12 vatafak ***** válasza:
én alko-t vettem hasonló árfekvésben, kiválóan teszi a dolgát egyenlőre 4125 v vmi ilyesmi a típusa
2016. jún. 13. 08:08
 10/12 anonim ***** válasza:
Einhell talán van ennyiért.
2016. jún. 13. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!