MTD Benzines fűnyíró Gyertya kormosodik Miért?
Figyelt kérdés
Lekefélés után a gyertya kb 20 percig üzemelteti a gépet majd újra koszos lesz2016. máj. 23. 13:30
1/5 anonim válasza:
Olaj kerül az égéstérbe. Ha Bridge motoros a gép, akkor esetleg érdemes megjavítani (meggyűrűzni), ha az mtd saját, fos minőségű thorx motorja van a gépen, akkor sajnos kuka.
2/5 anonim válasza:
Na majd mindjárt érkezik a 36%-os kisgépszerelő aztán amit tőle kapsz azt nem teszed zsebre amiért szidod az Mtd Thorx motort. Multkor én is szidni mertem aztán egy hétig írogatott milyen hülye vagyok én hozzá.
3/5 anonim válasza:
Pedig az tényleg kuka. Nekem briggs motoros volt, a szomszédnak thorx. Az már rég kuka, az enyém motorja tökéletes, a fűnyíró két éve tönkrement. Most a motor egy 12V-s generátort hajt meg a hétvégi házban.
Érdekes hogy a GCS 50/45 láncfűrész meg kiválóan működik, pedig másodkézből vettem.
4/5 anonim válasza:
Ha kéken füstöl a motor
akkor gyanús hogy kopottak a gyűrűk.
Ha nem eszi az olajat,akkor tisztítsd ki a porlasztót
vagy cseréld ki a levegő szűrőt.
Amennyiben nem eszi az olajat és fekete kormos a gyertya és fekete füstöt pöfög valamint egyenetlen darabos a járása úgy abban az esetben nem megfelelő a benzin levegő keveréke.Sok esetben elég egy levegőszűrő takarítás vagy ha papír szűrős akkor csere.De lehet még ennek több oka is de a leggyakoribbak ezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!