Üdv! Nemrég vettem egy 3,5 lovas MTD fűnyírót (Többi lent! ) Mit csinálok rosszul?
Igazából elég kacifántos a kertünk, van egy kis fű alul, majd egy fenyőfás rész, gyökerek mindenhol, ki kell kapcsoljam, majd a másik résznél újra be, de akkor megtelik a gyűjtő, megint ki, megint be, ezt ma eljátszottam 6×
Fontos ugye, hogy szívatással indítom(kihúzom a kart, berántom, visszatolom lassan)
A legelső indításnál semmi füst teljesen 1 gyenge húzásra be, a 6.-ra már nehezen, és éreztem rajta, hogy valami nem kóser, kb olyan gyenge volt, mint egy kis elektromos, és persze úgy köpte a füstöt(De nem ilyen durvát, csak sokkal jobban láttam rajta). Aztán egy mutatóujj nagyságú fűbe belevittem, és leállt!
Nem kínoztam tovább, remélem nem tettem neki semmi rosszat!
Legyetek szívesek válaszoljatok, mi lehet a baj, vagy csak egyszerűen nem kéne újraindítani, vagy hagyjam el a gyűjtőt, vagy mi legyen?
Előre is köszönöm! Nagyon fontos lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!