Használsz mosásnál színfogó kendőt?
Figyelt kérdés
2016. máj. 12. 13:24
11/16 anonim válasza:
Nem, mert semmi szükségem rá. Sem a világosak, sem a fekete/narancs/pirosak nem fogják be egymást. A speckó színösszeállításoknál sincs gondom (bár olyan ruhám nincs sok), csuda tudja, szerencsés vagyok a ruhákkal? :)
12/16 anonim válasza:
Én is használom, emellett 4 csoportra válogatom a ruhákat (fehér, világos színes, sötét színes, fekete), minden nagyon szép.
13/16 anonim válasza:
Amire hasznosnak találjátok, azok kendő nélkül se fognák össze egymást. Vegyetek két kis kéztörlőt egy kínaiban, jysk, kik vafy hasonló olcsó helyen. Egy bordó, egy narancs és kendő eredménye két bordó. Megnéztük, több kendővel se változot...
14/16 anonim válasza:
13. Nekem 80%-ban fekete ruháim vannak, nem fogok külön világos/színes mosást csinálni. És akár hiszed, akár nem, előtte szürkék lettek a világos ruháim, de mióta színfogót használok, megint fehérek...
15/16 anonim válasza:
Èn nem használok de néha gondolok rà hogy lehet kellene...
Ki milyet hasznàl?
16/16 anonim válasza:
Nem használok és nem is gondolkodom rajta.
A színeseket és a fehéreket külön mosom és nem volt ebből sose probléma,bár igaz 90%ban színes ruháink vannak..
A fehérek inkább csak törölközők, meg konyharuhák,elvétve alsóneműk és zokni,...de ezeket külön mossa az ember..
A konyharuhákhoz /egyebekhez/a mosószeren kívül szoktam még egy kevés Domestost tenni és patyolat fehérek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!