A beton vízátereszt miként tudnám kitakarítani?
Figyelt kérdés
Egy lejtős utca végén lakom, nem rég költöztem ide.
A kocsibejáró alatti betonáteresz tele van földdel, igazából eddig árok sem volt nagyon.
Most kiástam, de az áteresz félig földdel van telve, és szinte kiszedni sem bírom.
Csak slagom van, nem tudom valami nagy nyomással kisöpörni, de amúgy is itt, vagy 5-10 év földrétege van felhalmozódva.
Az egész átereszt nem lenne jó kiásni, vagy cserélni, de jó lenne ha átfolyna rajta a víz.Valamilyen ötlet?
Ha nem is patyolat tisztára mosni, de legalább a felét felszabadítani...
(kapával nem tudom kihúzni, mert nem fér be)
2016. ápr. 22. 15:54
1/1 anonim válasza:
Alapvetően jó ötlet átnedvesíteni, könnyebben kijön. Szerintem kezdd el egyszerűen a két végén kilapátolni valami kisebb lapáttal , ameddig beérsz, aztán a bennmaradt dugót valami rúddal fellazítani és kapával kihúzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!