A hűtőt milyen vegyszerrel szoktátok kitakarítani?
Figyelt kérdés
2015. szept. 12. 10:49
1/8 anonim válasza:
Mosogatószer + víz.
Ha rendszeren takarítod, illetve nem tartasz benne erösen romlott ételeket, akkor minden más fölösleges
2/8 anonim válasza:
Ecetes tisztítószerrel. Frosch.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
A munkahelyemen van a hűtő és mostanában nem valószínű, hogy takarították mivel mi dobáltuk ki belőle a romlott kajákat.
Ilyenkor is elég a mosogatószeres víz?
2015. szept. 12. 11:48
4/8 anonim válasza:
3 Nem elég a mosószeres víz, mert nem fogja elvenni a szagokat. A Frosch elveszi a szagokat is. Fertőtlenít is, a szagokat is elveszi, és tisztit.
5/8 anonim válasza:
Nem akarom tudni milyen időközönként takarít az, akinél el kell venni a 'szagokat'.
Én is mosószeres vízzel szoktam, 1-2 havonta és ennyi. De nem is tartok benne rothadó, romlott, szagos dolgokat...
6/8 anonim válasza:
Hát nálunk nyaralás előtt visszarakta a lányom a parizert.
Két hét után elég durva volt. :S
Én kihipóztam, aztán hagytam kiszáradni.
De az sokkolóan durva volt, ahoz képest, hogy két szelet párizsiról volt szó.
8/8 anonim válasza:
Mosószeres víz + ecetes víz... Ezután én pár napig hagynám kikapcsolva, nyitott ajtóval szellőzni. Szerintem ennek elégnek kellene lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!