Melyik mosogatószer fajta, márka szerintetek a legjobb?
A noname szerek általában nagyon hígak, ez viszont tömény, sűrű, tényleg sokkal kevesebb kell belőle.
Amúgy én sokáig Jar-ellenes voltam (dacból, mert utálom, ha valamit agyonreklámoznak), de egyszer anyósnál kipróbáltam, és ez véletlenül tényleg jó. :)
No, akkor én pont az ellenpólust képviselem...:)
Én ugyanis pont a Jarról szoktam át olcsóbb (noname) mosogatószerekre mióta néhány éve (van már vagy 4) úgy megszaladt az addig baráti ára.
Most aktuálisan (kb. 1 éve) 1 literes Jade mosogatószert használok, ez a mennyiség nekünk minimum 2 hónapra elég, de inkább 3. Nekem tökéletesen bevált és kb. 250 Ft-ért vettem legutóbb.
De próbáltam már a Ludwikot, az is tökéletes volt, ráadásul sűrű viszont beszerzése olykor bizonytalan volt. Egy ilyen alkalommal próbáltam ki tavaly a Jade-t. Az ára kb. ugyanolyan baráti, mint a Jade-nak talán picit több, de a Jarhoz képest még mindig sokkal olcsóbb.
A Floren mosogatószer is teljesen bevált, árban kb. ugyanott van, ahol a másik kettő.
Év elején az ÁSZ mosogatószer akciós volt az Eurosban asszem 100 Ft volt egy flakon (bár a flakon nem emlékszem, hogy fél literes volt-e vagy pár decis), na azt nem mertem kipróbálni, pedig megkísértett a gondolat... Ahogy megráztam, a flakonban az tényleg úgy lötyögött benne, mint a víz. Szóval erősen kérdőjeles volt nálam, hogy az ÁSZ tényleg ász-e.
De úgy tapasztalataim alapján euros boltban legalábbis, 250-től már lehet normális noname mosogatószereket venni. Ráadásul úgy tudom, hogy a Jade és a Floren is magyar cég termékei, ha ez számít valakinek valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!