Edzőcipő mosása?
Nem írtad, milyen edzőcipő.
Én mostam már Adidas-t, Nike-t mosógépben 40 fokon, semmi baja nem lett. Hálós, gyöngyvásznas.
Amúgy mi az, hogy nem lehet áztatni, mert nem vízálló? Majd megszárad. Én még radiátorra is tettem, mégis évekig jó volt, nem ment tönkre.
Ha nem mered mosógépben, akkor langyos víz, bele folyékony mosószer, mosogatószivacs, majd tiszta vízzel öblíteni.
Nem a kopás miatt féltem a dologtól, csak egyrészt futócipőnek van aposztrofálva és nem vízálló (emiatt nem tudom mennyire bírná a ragasztás), másrészről pedig élénken él bennem pár gyerekkori emlék, amikor drága jó édesanyám mosógépben mosott cipőt és utána az elvesztette minden tartását és kicsit "hullámos" lett az anyaga, vagy hogy mondjam...
Egyébként erről a cipőről van szó:
:) A legtöbb cipő (hacsak nem bőr vagy műbőr) nem vízálló mégis lehet őket mosni.
Ha 30 fokon mosod akkor a ragasztás sem enged el sehol, az tuti.
Azt meg, hogy deformálódjon úgy tudod megelőzni, hogy miután kiveszed a gépből, még nedvesen kitömöd újságpapírral annyira, hogy azt az alakot vegye fel, amit szeretnél megtartani és így hagyod száradni. Bár van erre valami rendes kellék is, de nem jut eszembe a neve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!