Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Vett már valaki Pingvin...

Vett már valaki Pingvin gőztisztítót? Tapasztalat?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 1. 17:54
 1/6 anonim ***** válasza:
28%
hogy kerül hozzád pingvin gőz?
2010. ápr. 1. 18:24
 2/6 anonim válasza:
Mamámnak van, neki bejött. Bár ki kellett cserélni, mert bedöglött, de az újabb már jóideje bírja.:D
2010. ápr. 1. 19:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem is van!Még németből kaptam, de egy rakás kaka!Lehet hogy nem olyan az enyém minősége, vagy márkája, de azt tudom hogy nem vennék semmi pénzért !aluminium radiátorjaink vannak, és apró rések vannak benne!A nyáron leszedtük, magasnyomású mosóval kimostuk őket gyönyörűre!Gondoltam a gőzborotvával télen is tisztán tudom majd tartani! Aztán a karácsonyi nagytakarításba elővettem, de azt a port se vitte ki a résekből ami röpke 3 hónap alatt telepedett rá!
2010. ápr. 1. 23:11
 4/6 A kérdező kommentje:
Az első hozzászólónak üzenem,a formája olyan "pingvines". Aki ismeri az úgyis tudja miről beszélek ,mint az a két hozzászóló,akiknek,köszönöm a válaszát. Üdv.
2010. ápr. 2. 11:57
 5/6 anonim válasza:
Ajándékba kaptam egyet én is. Kb. fél órai használat után bedöglött. Használat közben folyt a víz belőle és nem gőzölt megfelelően.
2010. ápr. 2. 15:24
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm,alighanem végleg lemondtam róla. Üdv.
2010. ápr. 5. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!