Kinek mi tartozik bele a "tavaszi nagytakarításba"?
Én is folyamatosan takarítok mindent, így csak az ablakpucolás marad átra 2-3havonta...
Hülyeség ez a nagytakarítósdi...
Ablaktisztítás, függönycsere, ágytakarók cserélése szezon szerint.
Ezek az extrák, minden más a szokásos takarítás része:
portörlés, sikálás, tisztítás.
Inkább a kerti munkák jelentenek többletet.
Spájzot május körül szoktam kipakolni, takarítani, mielőtt jön a befőzési, elrakási szezon.
mindenki máshogy csinálja:) ez így van jól:)
Nekem függönymosás ablakpucolás, és ajtók lemosását jelenti mindez!ezt mindenképp megcsinálom na meg átrakni a ruhákat nyáriakat elő,növényeket a teraszra és kész!
Nekem nem nagy dolodg a házat teljesen tisztává varázsolni mert eleve úgyvan csinálva hogy ne legyenek fölösleges dolgok.. nincs kép a falon ami amugy sem tetszik nekem, na meg por tartó! amivel a lakás családias az a n9vények inkább azokat fürdetem néha meg na meg nyáron kint ülnek a teraszon igy nincs portartóm sem. polcok csak a gardobban amiken ruhák vannak kütyük mütyük nincsenek , csöveket kintre tetettük igy bent nincsenek csöveg csak 10cm esek de azokat nem nagy cucc megtakarítani. szőnyeg nincsen aztsem kell, bőr ülőnk van azt csak átörlöm és a por nem áll meg mint a plüssben! és nekem nem nehéz takarítani!+++++++
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!