Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Oldja valami a pillanatragasztót?

Oldja valami a pillanatragasztót?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy már volt ilyen kérdés, de én máshonnan akarom kiszedni és az ott adott válaszok nem váltak be!

tehát pénztárcám kis záráról lejött egy darab, elvittem megcsináltatni és azt mondták a csavarok között pillanatragasztó van és nem lehet megcsinálni:S (nem én pillanat ragasztóztam össze:S) valami ötlet??:S

2010. ápr. 1. 15:40
1 2
 11/12 anonim válasza:
Wd40 semmi kép se!ha betud folyni a keret között tönkre teszi a kijelzőt! Tapasztalatból írom!
2017. dec. 14. 00:34
 12/12 silmatrai válasza:
A ollómat ragasztottam össze észrevétlenül.Forróvízzel próbàlkoztam Lázár Annamária javaslatára, és működött.Kicsit rá segítettem annyiban,hogy egy hegyes késsel igyekeztem az olló élei közül eltávolítani, egy pár perces áztatás után.
2024. márc. 12. 07:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!