Bizonyos helyeken ha járok, úgy érzem, hogy utána le kell takarítani a cipőm talpát, más is van ezzel így?
Figyelt kérdés
Aluljáró, bizonyos terek, ahol sok a hajléktalan, esetleg ha kórházba, rendelőbe megyek vagy nyilvános wc-k, akár kávézókban, éttermekben... ha járok ezeken a helyeken járok, amint van rá lehetőségem, letakarítom a cipőm talpát. Mióta Budapesten élek, azóta vagyok így ezzel... másnak is van ilyen szokása?2016. febr. 29. 09:55
1/5 anonim válasza:
Minden nap otthon lepucolom a cipőmet, a talpát is.
Nem feltétlenül azért, amit te írtál, hanem mert tisztán szeretem felhúzni minden reggel.
3/5 anonim válasza:
Hát, takarítsd le nyugodtan. Ezzel rosszat nem teszel! Sőt, parkokban meg lehet kutyakaka, vagy utcán is, azután sem árt.:)
Budapest előtt megyei jogú városban éltem, ott is ugyanolyan koszos volt a cipőm, mint mióta Bp-en élek:)
4/5 anonim válasza:
Javaslom a kézenjárást ha ilyen kényes vagy. Gondolom a kezedet ugy is megmosod ha embert látsz.
5/5 anonim válasza:
Belépek az ajtón, cipő azonnal le és megmosom a talpát,minimum sima vízzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!