Miért szellőzik ki a ruháimból az öblítő illat?
Egy bizony eget rengető kérdéssel jöttem, de egyszerűen idegesít, és nem tudom miért van. Többféle öblítőt is használtam már, előírásszerűen, előírt mennyiségben.
Amikor kiveszem a ruhákat a mosógépből akkor nagyon finom az illatuk, de mire megszáradnak, minden "kiszellőzik". Ez miért van? Csak azért idegesít mert más háztartásokban olyan finom illatuk van a száraz ruháknak is, hogy kinyitja az ember a szekrényt és csak úgy árad... Az enyémeknek meg semmi.
Tudom, tudom, ennél nagyobb bajom sose legyen :) De azért csak böki a csőrömet...
Részben egyetértek az előttem szólóhoz.
Nekem is a tesóm mindig áradozik a jó illatú ruháimon.Én nem nagyon érzem,én meg az övéit érzem:-)
Ha szabadban szárítok még inkább kimegy belőlük.
Ha lakásba szárítok akkor a lakásban is finom illat kering.
De tény hogy aki átmegy a nyugati határon és ott vesz öblítőt annak a ruháinak sokkal intenzívebben érezni a finom illatát.
De a csokinál is ez van,ugyanaz de mégis élvezhetőbb a kintről behozott.
Ellenpélda: a szlovák cukor kevésbé édes mint a magyar.
Nálam három esetben fordul elő, hogy nincs illata a ruhának mire rakom a szekrénybe:
-túl sokáig hagyom a szárítón
-túl erős illatok mennek rá a konyhából, olajszag...
-rég takarítottam már ki a mosógép szöszgyűjtőjét vagy minek hívják. ezt épp a napokban takarítottam ki, sokat dobott a ruhák illatán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!