Mivel szoktatok otthon felmosni?
Felmosóval :D
Először domestos-os vízzel utána ha megszáradt, átmegyek rajta még egyszer, a vödörbe meleg vizet és ajax padlótisztító lötyit teszek. Így az elnyomja a fertőtlenítő felmosás utáni szagot :)
Gondolom megint megkapom a lepontozást, de ilyennel :D
Akárki akármit mond a világ legjobb találmánya :)
Egyszerre kb. 30 m2-t tud felmosni, ami nálunk pont a nagyszoba-étkező-konyha térsége a bútorokkal (ugye bútorok nélkül jóval nagyobb, de így nettóban kb. ennyit kell felmosnia).
Ha végzett és feltöltődött meg ki szoktam rakni a folyosóra+emeletre, vagy úgy csinálom hogy délelőtt az egyik, délután a másik.
Lapos fejű felmosó szettem van én nagyon szeretem, gyorsan lehet vele dolgozni és szépen tisztít.
A forró vízbe mosóport teszek mellé pedig Sanytolt. Még nem találtam olyan forgalomban lévő padlótisztítót, aminek tetszett volna az illata, ezért a mosóport használom.
Jók ezek az felmosó robotok is, nekem tetszik, de horribilis összegekért adják őket.
5-10 perc könnyű munka helyettesítésére pedig felesleges 160-at kidobni az ablakon.
5. mondjuk ha nem lenne két benti macskánk, akkor lehet nekem sem kellene...de így... felmos 2-3 naponta és legalább tisztaság van,nem száll a macskaszőr mindenfele :)
Egyébként van az olcsóbb verziója, az Irobot Braava is, ami száraz/nedves törlőkendős tisztításra alkalmas, igazából ahol nem kell sokat felmosni ez is megteszi, és jóval kedvezményesebb az ára, 90.000 körül már kapható.
Nekem csak 3 kinti-benti macskám van, mellette két gyerek a családi házban, szerintem felesleges pénz kidobás, mert tényleg semmiség felmosni, a legkönnyebb házimunka.
De ki tudja, lehet ez is olyan, mint anno a mosogatógép volt.
Én örülök, hogy Neked van, biztos szuper lehet és ahogy olvasom a szavaid nagyon elégedett is vagy vele. :)
Persze, feltesszük a székeket (rendes felmosásnál mindig felraktuk, mert utálom kerülgetni).
A scooba kevésbé boldogul a sarkokkal az alakja miatt (a robotporszinál ezt amúgy megoldották egy extra kefével, ami eléri a sarkot,nemtudom ennél miért nem...), a braava viszont remekül (kocka/téglalap alak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!