Sok tagú nagycsaládban hogyan tartod rendben a cipőket?
Milyen rendszerességgel es hogyan tartod rendben tisztán a családod cipőt?
Nekem harom gyerekem van kicsi mind es egy őrület veluk minden nap mindent szeretek rendben tartani de nem elég a huszonnégy ora mindenre.
Ot ember ket váltás cipo legalább szoval tíz par cipo minimum amit napi részletességgel használunk.
Ti hogyan csináljátok h azok is rendben legyenek?
Fúj első Ti cipővel mászkáltok a lakásba?!?!?!?!?!?!
Oké, hogy meg van mosva,de akkor is....
Erre való a papucs.
Az első sem azt mondta, hogy cipőben járkálnak a lakásban, csak hogy ha le vannak tisztítva a cipők, akkor reggel nem gond, ha mondjuk valaki végigfut benne az előszobán, mert az asztalon maradt a kesztyűje.
De tudom, jólesik időnként kötözködni.
Nem értem... mondjuk 3 gyerek nincs, csak kettő.
Az előszobában van egy 2 m2-es gardróbszoba, ahol az egyik falon kb. plafonig csak cipők vannak. Természetesen alul a gyerekeké. Mivel ez rögtön a bejárati ajtó után van, eleve nem trappolják össze a koszos cipőkkel a házat.
Ezenkívül bentre van mindenkinek max. 2 pár papucsa, ennyi. Persze télen-nyáron más, de olyankor elrkjuk ami épp nem aktuális.
Az 5 ember 2 váltás cipő teóriát nem értem. Ha otthon vagytok, minek cipő? És ha elmentek otthonról, miért nem veszitek le és teszitek el a cipősszekrénybe? 10 pár cipő azért a legtöbb fali cipősszekrényben elfér :))
Mi csak négyen vagyunk, két tizenéves lánnyal. Vagy akkor van cipőpucolás, amikor megyünk vendégségbe vagy valahova kiöltözünk vagy amikor lejár egy cipő szezonja, és elrakjuk a szekrénybe. Mivel az épp nem használt cipők mennek a szekrénybe, fejenként max. 2-3 pár van az előszobában, ennyi elfér a fal mellett sorban.
Te naponta lemosnád őket vagy mit értesz rendben tartás alatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!