Vett már valaki ilyen boholytalanitó/szösztelenito szerkentyűt?
Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni, hogy ezt vagy a Solac márkájút vegyem (ami 2x ennyibe kerül, de talán komolyabb gép). Ha valaki használt ilyet, mik a tapasztalatok?
2010. márc. 28. 17:35
1/6 anonim válasza:
Anyukámnak évek óta van ilyenje, de én még sose láttam, hogy használta volna.
2/6 anonim válasza:
Nekem van egy ilyen, de sima, egyszerű, mezei gépem, és ami kiálló bolyh azt leszedi. A hajszálakat, meg szöszöket nem, de ami pl a dörzsöléstől lett ilyen kis gombócízé, azokat tök jól.
3/6 anonim válasza:
barátom saturnba megvette a 6000eset:) mondtam neki hogy minek azt, hát ahhoz van töltö XDXD de jo kis gép amugy:)
4/6 anonim válasza:
Nekem is csak egy "mezei" van, sokat használom pamutpólók boholytalanítására.A turiban vásárolt pólókról gyönyörűen legyalulom a használatból eredő bolyhosodást, olyan lesz, mint az új.
5/6 anonim válasza:
Nekünk egyszerű kézi henger van, a boltban kapni hozzá betétet, ami lényegében egy ragasztós felületű papírtekercs. Ha az adott szakasz már nem ragad (megtelt), letéped és ott az új felület. Gyanítom, nem kerül ezrekbe.
6/6 anonim válasza:
A papírtekercs és a bolyhtalanító két különböző célra van. Egyiket sem tudod használni a másik helyett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!