Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Vett már valaki ilyen boholyta...

Vett már valaki ilyen boholytalanitó/szösztelenito szerkentyűt?

Figyelt kérdés

[link]

Nem tudom eldönteni, hogy ezt vagy a Solac márkájút vegyem (ami 2x ennyibe kerül, de talán komolyabb gép). Ha valaki használt ilyet, mik a tapasztalatok?

2010. márc. 28. 17:35
 1/6 anonim ***** válasza:
73%
Anyukámnak évek óta van ilyenje, de én még sose láttam, hogy használta volna.
2010. márc. 28. 17:43
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van egy ilyen, de sima, egyszerű, mezei gépem, és ami kiálló bolyh azt leszedi. A hajszálakat, meg szöszöket nem, de ami pl a dörzsöléstől lett ilyen kis gombócízé, azokat tök jól.
2010. márc. 28. 18:02
 3/6 anonim ***** válasza:
barátom saturnba megvette a 6000eset:) mondtam neki hogy minek azt, hát ahhoz van töltö XDXD de jo kis gép amugy:)
2010. márc. 28. 18:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem is csak egy "mezei" van, sokat használom pamutpólók boholytalanítására.A turiban vásárolt pólókról gyönyörűen legyalulom a használatból eredő bolyhosodást, olyan lesz, mint az új.
2010. márc. 30. 00:13
 5/6 anonim ***** válasza:
11%
Nekünk egyszerű kézi henger van, a boltban kapni hozzá betétet, ami lényegében egy ragasztós felületű papírtekercs. Ha az adott szakasz már nem ragad (megtelt), letéped és ott az új felület. Gyanítom, nem kerül ezrekbe.
2010. márc. 30. 14:14
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
A papírtekercs és a bolyhtalanító két különböző célra van. Egyiket sem tudod használni a másik helyett.
2010. márc. 30. 16:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!