Horgolásnál minden új sornál meg kell fordítani az anyagot?
Figyelt kérdés
Most tanulok horgolni,és nem tudom eldönteni,hogy mindig forgatni kell-e?
Tehát a leszámolós mintánál is amit látok fordulással kezdik az új sort?
Sor kezdésnél ha a rajzon 2 szem magasítás van akkor nem kell + 1 szem ?
Köszönöm a segítséget! :)
2016. jan. 11. 12:19
1/7 anonim válasza:
Nem kell forgatni körbehorgolásnál, ez biztos, egyenesen még nem horgoltam. Ha a rajzon két szem magasítás van, akkor két láncszemet horgolsz, nem kell több.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
Kipróbáltam forgatva is meg persze elsőre nem forgattam és talán szebb forgatva.
2016. jan. 11. 13:18
3/7 A kérdező kommentje:
Hópelyheket gyártok.
2016. jan. 11. 13:19
4/7 anonim válasza:
Karácsonyra én is azokat gyártottam.:)
5/7 anonim válasza:
A hópelyhek körben vannak horgolva, így azt nem kell megfordítani. A mintákon általában úgy van, hogy a láncszem magasítás jobb oldalán van egy pici fekete pötty, ami a sor végén jelzi a hamis pálcát, amivel csatlakozol a sor utolsó pálcájával a magasításhoz. :) nem tudom, hogy tudod-e, ajánlom a hópelyheknél is bevált kezdést, magic loop néven keress rá a youtube-on. Akkor is használhatod, ha a mintád láncszem kezdést ír. :) Bármi kérdésed van, írj priviben! ;)
6/7 anonim válasza:
Ja, a pici pötty helyett egy félkör is lehet... ;P
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm,már nagyjából tudok mintát olvasni.
Volt egy pár visszafejtés. :) mire rájöttem,hogy a végét ,hogy jelölik a rettentő aprócska képeken.
2016. jan. 29. 18:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!