Hogyan lehet NAGYON elhanyagolt sütőt kitisztítani?
Tényleg nem akarok reklámot csinálni, semmi közöm a céghez, de én egyszer sokadszori unszolásra vettem egy ilyen sütőtisztítót, azzal bármilyen odaégést le tudtam szedni. Igaz, arcmaszk és gumikesztyű kellett hozzá, de leszedte pár órai ázás után. [link]
Szerintem ha ennyire durván oda van égve, nem biztos, hogy bármi is hatásos lesz.
mutatok hasonló képet : [link]
Kb ez a réteg szurok van a sütőben is végig. arra is jólehet ilyen tisztító ?
Váááááá, ez tényleg gáz! :) Azt nem tudom, hogy vinné-e, soha nem volt ilyen állapotban a sütőm. Voltak kemény ráégések, azt többször átsikáltam áztatás után a belinkelt szerrel és tényleg hatásos volt. Ezek az ilyen-olyan spray-k nekem semmit nem érnek egyébként az égésre.
Sok meló lesz vele és a sarkokat, hajlatokat nem biztos, hogy ki tudjátok tisztítani.
Ezért írtam, hogy spaklit is szerezzen be.
A zsíroldó valóban kevésbé oldja a "kokszot", mint a zsírt, de azért a semminél jobb.
3-as vagyok.
Én minden nap a kandalló ajtó üvegét is ezzel tisztítom. Befújom, 3 perc múlva papírtörlővel tisztára törlöm.
Szóval ha a fa kormot oldja az üvegről, akkor szerintem a sütőn is segíteni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!