Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mit csináljak, hogy ne legyene...

Mit csináljak, hogy ne legyenek büdösek a ruháim mosás után?

Figyelt kérdés

Mosás után a ruhák tök jó illatúak, de mire megszáradnak már eskü olyan mintha lábszaguk lenne.

A mosógép új (a réginél is fenn állt a probléma). Öblítő: sárga coccolino. Mosószer biopon (poros változat).

Sokáig arra gondoltam, hogy a környezettel van baj, ahol a ruhákat szárítom... nos mindent kitakarítottam, fertőtlenítettem, jó illat van a szobában, a ruhákat pedig a radiátor mellé rakom száradni. De még így is büdös lábszaguk van száradás után, pedig még csak nem is a zoknikkal együtt mosom.

Szerintetek a gagyi mosópor az oka? Nincs jó orrom, de a mosószert megszagolva kicsit éreztem azt a lábszaghoz hasonlító dolgot. Nem tudom, hogy valóban azaz oka, vagy pedig csak beképzeltem a szagot (mert épp hogy lehetett érezni valamit)

Mindenesetre leváltom a mosóport, de mégis mire lenne érdemes cserélni?

2015. dec. 13. 17:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Bár már megvan valószínű a megoldás, de én a helyedben átmosnám a mosógépet 90 fokon egy üveg 20%-os ecettel. Így nálunk a 17 éves mosógép még mindig gyönyörűen mos, és nem büdik a ruhák sem utána. :)

Én is tanultam valamit itt, Biopon mosóport biztos nem fogok venni :D

én most épp olvastam egy mosógép "receptet" mosószóda és mosószappan keveréke, kipróbálom, kíváncsi leszek, hogy beválik-e.

2016. febr. 6. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!