Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Lam. Parkettánál mi a külömbsé...

Lam. Parkettánál mi a külömbség a klikkes és a billenőklikkes között? És a woodstep farm bükk az milyen?

Figyelt kérdés
2010. márc. 21. 21:34
 1/4 anonim ***** válasza:
különbség
2010. márc. 22. 01:02
 2/4 A kérdező kommentje:

aszittem már valami válasz...

senki nem tudja?:(

2010. márc. 22. 15:51
 3/4 anonim válasza:

azt hittem. Tanulj meg helyesen írni, mert ez zavaró.

A válaszra: Én pontosan 2-3 hete tetettem woodstep bükk laminált padlót, és jó! nagyon jó, strapabíró, szép és egyszerűen jó.

"Már bocsánat, de a hordozóanyag vastagsága és a koptatóréteg kopásállósága két különböző dolog. Annyiban összefügghet, hogy a gyengébb kopásállóságú olcsóbb, "akciós" laminált árát még az anyagvastagsággal is csökkentik. Azonos kopásállóságnál az illesztés típusa, ami befolyásolhatja(pl billenő-klikkeshez vastagabb anyag kell), vagy egyszerűen a gyártási technológia. Ha minden feltétel (padló simasága,alátét,stb) tökéletes volna, akár 2 mm is jó volna, de ilyen nincs. Ezért a minél vastagabb, annál jobb (annál ellenállóbb a mozgásokkal, terheléssel szemben), minél magasabb kopásállóság, és lehetőleg a billenőklikkes illesztést javaslom."

forrás: http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__barkacsolas__69127-min..

2010. márc. 24. 22:01
 4/4 A kérdező kommentje:
ok, köszi de még mindeg nem tudom hogy mi a különbség a "sima" klikkes és a billenő klikkes között?
2010. márc. 25. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!