Mennyire gáz takarítónőt fogadni mosogatásra pár hetente?
Mi ketten vagyunk, de nem 10 perc a mosogatás, inkább egy óra (nem is értem, többnyire egyfogásos ebéd van), mondjuk az étrendünk speckó és szeretek kísérletezni... :D Igaz, emiatt minden konyhai dolgot szívesebben csinálok, a szobámat századannyit sem takarítom, úgyis a gépet nézem.
Azt megértem, hogy nem szereted és azt mondanám, kit érdekel, gáz-e, fogadj takarítónőt - ha rendesen kereső normál ember lennél. Diákmunkából takarítónőt fogadni nekem nem kicsit fura. Benyomsz rádiót, zenét, nekiesel, elmosogatsz. Szerinted utánam ki mosogatott munkahelyen, márpedig reggeltőltúlóra végéig azért elhasználtam némi edényt... Még a mosogatni utáló egyik srác is elmosogatott, sóhajtozva, hogy bárcsak ott lenne a nője (az milyen tré már)... Tudom, miyen lustának lenni, programozó volnék :D De azért a kötelező mosogatás nem olyan vészes, főleg, ha úgy szervezed az étkezéseid.
A műanyag szerintem is szörnyű, vegyél rendes edényeket és evőeszközöket, nekem is jobban esik elmosni a szépet (mert mosogatni nem kifejezetten szeretek, ha nem is utálok, főleg sokat nem, nekem is tele van sokszor a 2 medence, igaz, egy óra alatt összegyűlik, napokig nem áll ott).
Az tökmindegy, hogy az embernek mi a neme, házimunkát mindenki termel.
Ajánlatunk fiatal nők részére. :D ;)
Ha keresel akkor biztos meg tudod venni az alap dolgokat, egy gyors ikeás ajánlat :) ott mindig vannak jó ár/minőség arányú dolgok. Ha egyedül élsz szokd meg hogy költesz az alapvető cuccokra is.
leveses tálka - (150 Ft/db) - 6 db=900 Ft
lapos tányér - (150 Ft/db) - 6 db=900 Ft
evőeszköz készlet - 24db, rozsdamentes 3.490 Ft
presszó csésze - 6db, 2.990 Ft
teás-kapuccsínós pohár - 3,5 dl (395 Ft/db) -4 db=1.580Ft
hideg italos pohár - (150 Ft/db) - 6db=900 Ft
---------------------------------------
összesen: 10.760 Ft
10e ért egy kellemes teljeskörű alap készlet így az nagyon jó ár, ilyen kellemes sokaknak nincs amúgy! Pedig másnak is futna rá.
Nagyon gáz ilyen miatt takarítónőt fogadni, főleg 2 hetente. Nem is hiszem, hogy bárki elvállalná a 2-3 hetes bacitenyészeted eltakarítását. Ez undorító...
2-3 hetente mosogatni igénytelenség és lustaság.
Lehetetlenség, hogy ne legyen rá 15 perced.
Majd kapsz egy jó kis hányós-hasmenéses betegséget, csótányokat...
Remélem vendégeket nem szoktál fogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!