Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Takarítás? Ti mivel mostok...

NikiDávid kérdése:

Takarítás? Ti mivel mostok fel a lakásba?

Figyelt kérdés
Sziasztok, hipoval mosok fel legtöbbet, de más fertőtlenítő szereket is hasznalok, nem tudom árthat e babának ha mar csuszik maszik a padlon? Köszönöm

2015. nov. 23. 04:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
29%

Szinten domestost es a laminalthoz valo padlotisztitot hasznalok.

Mar nagyok, de soha nem volt ettol bajuk.

2015. nov. 23. 07:47
 12/20 anonim ***** válasza:
44%
Nem szabad így agyon fertőtleníteni a lakást, hacsak nincs kutya-macska. Azonkívül a hypo maradék irritálhatja a gyerek bőrét. Én is Frosch-t használok. Ecetet vízkőre.
2015. nov. 23. 08:21
 13/20 anonim ***** válasza:
55%

re6. Ha rutinból annyit használsz belőle, mint más tisztítószerből, akkor de, nagyon habzik. Kevesebb kell és tökéletes.

Én a Domestos szagát se bírom elviselni, függetlenül attól, hogy éppen terhes voltam -e vagy sem.

2015. nov. 23. 08:36
 14/20 anonim ***** válasza:
27%
A hypó nem csak a babának árt, de a padlónak is. Használj rendes takarítószert, és ne engedd a közelébe a babát amíg teljesen meg nem száradt. A hypót és más savakat kerüld el messziről a háztartásban!
2015. nov. 23. 17:37
 15/20 anonim ***** válasza:
Én a Penny saját márkás általános tisztítóját használom, akciósan még 300 Ft sincs, és szép tiszta tőle a járólap.
2015. nov. 23. 22:16
 16/20 anonim ***** válasza:
34%
A hypo pont nem sav, hanem lúg, ettől függetlenül én sem használnám felmosásra (néhány extrém esetet leszámítva).
2015. nov. 24. 08:44
 17/20 anonim ***** válasza:
55%
Ecetet használok vagy bio felmosószereket, mosószódát, a vegyszereket már rég száműztem az életemből. Semminek nem tesz jót, a gyerekeknek sem, a környezetnek meg végképp nem. [link]
2015. nov. 24. 12:36
 18/20 A kérdező kommentje:
Nincs bajom a sima tisztitó szerekkel, de vajon mind fertöttlenit? Nekem is van padló ápolo tisztitó szerem de az nem fertötlenit, ecettel sincs bajom de felmosashoz nemhasznalom mert büdös, minden masba igen 😀
2015. nov. 24. 15:41
 19/20 anonim ***** válasza:

Nem sok mindennek bírom elviselni a szagát, így a forró felmosóvízbe kevés mosóport szoktam tenni, kivéve a fürdő, ott domestosszal mosok fel.

Én nem vagyok híve az állandó fertőtlenítésnek, nincs háziállat a házban és a cipőt is levesszük az előszobában.

2015. nov. 25. 20:13
 20/20 anonim ***** válasza:

A hipóval vigyázni kell.

Egy ismerősömnek állandóan gyulladása volt alulról.

Mindenfélét próbáltak, de csak visszajött.

Végül az orvos, kínjában megkérdezte, hogy mivel pucolja a vécét. Hipós szerrel. Az orvos megmondta neki, hogy hiába húzza le vécét pucolás után többször is, a hipó a levegőben ottmarad; ne pucolja hipóval a vécét.

És úgy néz ki igaza volt a dokinak, mert amióta kidobta a hipót, nem gyulladt be alulról.

Lehet, hogy érzékeny volt rá, de akárki érzékennyé válhat akármikor.

SE gyerekkel, se más közel a padlóhoz járó élőlénnyel nem használnék hipót. (Azóta.)

2015. dec. 1. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!