Takarítás? Ti mivel mostok fel a lakásba?
Szinten domestost es a laminalthoz valo padlotisztitot hasznalok.
Mar nagyok, de soha nem volt ettol bajuk.
re6. Ha rutinból annyit használsz belőle, mint más tisztítószerből, akkor de, nagyon habzik. Kevesebb kell és tökéletes.
Én a Domestos szagát se bírom elviselni, függetlenül attól, hogy éppen terhes voltam -e vagy sem.
Nem sok mindennek bírom elviselni a szagát, így a forró felmosóvízbe kevés mosóport szoktam tenni, kivéve a fürdő, ott domestosszal mosok fel.
Én nem vagyok híve az állandó fertőtlenítésnek, nincs háziállat a házban és a cipőt is levesszük az előszobában.
A hipóval vigyázni kell.
Egy ismerősömnek állandóan gyulladása volt alulról.
Mindenfélét próbáltak, de csak visszajött.
Végül az orvos, kínjában megkérdezte, hogy mivel pucolja a vécét. Hipós szerrel. Az orvos megmondta neki, hogy hiába húzza le vécét pucolás után többször is, a hipó a levegőben ottmarad; ne pucolja hipóval a vécét.
És úgy néz ki igaza volt a dokinak, mert amióta kidobta a hipót, nem gyulladt be alulról.
Lehet, hogy érzékeny volt rá, de akárki érzékennyé válhat akármikor.
SE gyerekkel, se más közel a padlóhoz járó élőlénnyel nem használnék hipót. (Azóta.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!