Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mennyi ido kozonkent mosod a...

Mennyi ido kozonkent mosod a melltartodat?

Figyelt kérdés
2010. márc. 20. 14:26
 1/9 anonim ***** válasza:
Minden használat után. Elvégre ebbe is beleizzadok, egész nap rajtam van, stb.
2010. márc. 20. 14:42
 2/9 anonim ***** válasza:
mivel nincs 10 melltartom, ezért heti 2x általában. nem teszem ki magam túlzott megerőltetésnek, szóval annyira nem izzadok bele. a pólóimat viszont naponta cserélem.
2010. márc. 20. 15:03
 3/9 anonim ***** válasza:
heti 2-3-szor.
2010. márc. 20. 17:31
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Összesen 2 db melltartóm van, de mindennap tisztát veszek fel, a másikat pedig a csap alatt kézzel kimosom egy kis folyékony mosószerrel és kiteregetem.
2010. márc. 20. 19:54
 5/9 anonim válasza:
nem csak egy darab van ezért mindig vasárnap
2010. márc. 21. 08:30
 6/9 anonim ***** válasza:
56%
4-5 alkalom után tuti ill. ha esetleg úgy megizzadok akkor egyből. Különben nekem van itthoni és van elmenős. 5 db van összesen.
2010. márc. 24. 22:09
 7/9 anonim válasza:
Heti egyszer mosom.
2010. márc. 25. 09:53
 8/9 anonim válasza:
3-4 alkalom után, ha beleizzadok akkor azután a használat után. Nekem is vannak itthoni, és vannak elmenős melltartók.
2010. márc. 25. 17:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem is olyan régen összesen 2 db melltartóm volt, akkor hetente kétszer mostam őket, hogy mindig legyen tiszta. Aztán a legutóbbi születésnapomra anyósomtól kaptam 8 db melltartót ajándékba - olyan helyen dolgozik, ahol melltartókat készítenek és kiárusítás volt a dolgozóknak az elfekvő készletből. Kicsit tartott tőle, hogyan fogadok majd ilyen szülinapi ajándékot, de ennél jobban nem örültem volna semminek, nagyon megköszöntem neki! Így aztán most el vagyok látva melltartóval rendesen, így elég heti egyszer mosni őket, amikor amúgy is fehérneműs-pizsamás stb. menetet dobok a mosógépbe :)
2010. márc. 26. 10:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!