Mennyi idő alatt szárad meg egy plüssállat?
Vasárnap délután lett kimosva a kedvenc plüss, ami kb 30 cm-es. Aznap fel lett csipeszelve a szárítóra, hogy kicsöpögjön (alapos kinyomkodás után persze) azóta nappal sima levegőn szárad, 2 éjszakát a radiátoron töltött/tölt.
Sajnos panelban nap közben nincs fűtés és este is csak gyengécskén megy, a nap pedig nemigen süt be így novemberben.
Honnan tudhatom, hogy a belseje már biztosan száraz ha kívülről jónak tűnik? Holnap már odaadhatom a gyereknek aludni és nem kell félni, hogy esetleg penészes lesz?
HA ennyi ideig száradt, akkor nem adnám oda a gyereknek egy újabb, ALAPOS mosás nélkül.
Azt azonban nem értem, miért nem centrifugáztad ki a játékot, mert még úgy is sokáig tart, mire kiszárad a belseje, így meg csak büdösödik, dohosdik, penészesedik.
Szóval mosd újra, centrifugázd ki nagyon alaposan és utána tedd a radiátorra.
maci fél nap
nyuszi egy nap
kutyus 3 nap
:D
Amúgy szerintem is gyorsabb ha mosol rajta még egyet és centrifuga neki.
Elvileg a centrifuga a program része volt (most használtam először gyapjú/kézi mosást ezen a gépen)
De köszönöm az eddigi válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!