Hogyan tudnék új multikést beszerezni a 20 éves Zauberstab (Bamix) botmixeremhez?
Hivd fel öket teflonon, ha mindenkeppen tölük akarsz rendelni.
Ha, nem akkor külföldröl kell megrendelni.
Tertium non datur. :-)
Ez most komoly?!
Egy 20 éves botmixeren agyalsz? Hát, te tudod... :-)
Ahogy előttem is írták, hívd fel őket.
Vagy innen rendelj:
De még az is lehet, hogy válaszolni fognak, csak türelem!
Tegnapi e-mailjére válaszoltam ill. fel is hívom.
Természetesen van multikésünk, ami jó a 20-30 éves készülékekhez is, az ára 3.500 Ft.
"Ez most komoly?!
Egy 20 éves botmixeren agyalsz? Hát, te tudod... :-) "
Az a 20 éves botmixer még mindig jobb, mint azok, amiket manapság lehet kapni. Anyáméknak is egy ilyen "matuzsálem" van használatban a mai napig, mikor elköltöztem otthonról engem egy újjal indítottak útnak pár éve. Tök ugyanolyanok a mai napig, ránézésre meg se lehet mondani, hogy melyik a régi. Működésre se. A zauberstab az egy külön kategória a botmixerek között tök mindegy milyen régi. :)
Ezt most 2019-ben én is meg tudom erősíteni.
Nekem 25 éves a botmixerem. Soha nem kellene más márka, napi szinten használtam.
Ma már halódik, éppen keresem az utódját, de kizárólag Zauberstab (Bamix) márkát fogok venni, az biztos. Nekem a konyhában más robotgépem nincs és nem is volt. Ez mindent kiszolgált.
A kezelése, takarítása álom... :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!