Gázos alsó-felső sütés hogy működik? 2 helyen kell begyújtani a sütőt? És mihez jó? Sütik, húsok, rakott dolgok?
Főzni, bizonyos húsokat sütni a felső gázlángokon kell.
Süteményt, egybesült húsokat, rakott ételeket, felfújtakat a gázsütőben, a lángot is ott kell begyújtani, a középen lévő kis nyílásnál.
azért sütöttem már életemben...
nem értettél meg.
csak sütőről beszélünk, nem arról, hogy fent a gázlángon sütnék vagy főznék bármit.
a sütő maga tud alsó sütést, felső sütést, és alsó-felső sütést.
ez azt jelenti, hogy milyen irányból kapja a hőt a sütőben lévő étel.
ezen belül a begyújtás mikéntjéről érdeklődtem.
köszi az értelmes hozzászólást, nem ismerem a dolgot, ezért ÉRDEKLŐDÖK.
érdemben nem tudtál hozzászólni, akkor mi a francért is írtál?
utolsó:
biztos, hogy van, mert nézegetem pl. a Media Markt honlapját, és egy csomóhoz ez vamn odaírva, h gázos alsó-felső sütés.
csak nem tudom, hogy működik.
nekem a sima alsó nem vált be, hiába takarom le, akkor még annyira se pirul meg felülről.
egyébként az összes alsó kategóriás sima alsó sütést tud, tehát nyilvánvalóan ez a leggagyibb lehetőség.
mikróban én is grillezek, de mikor az egész családnak sütök pl. 8 csirkecombot meg 3 mellet, az még a nagy tepsire is alig fér rá, tetriszezni kell, a mikróba még kétszerre sem férne be, és akkor dupla/tripla idő is lenne, meg rég kihűlne és kiszáradna a hús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!