Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » WS-Teleshop-os késkészlet milyen?

WS-Teleshop-os késkészlet milyen?

Figyelt kérdés
2010. márc. 11. 00:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen TV-shopokban minden 3x annyiba kerül, mint máshol és sajnos a legtöbb cucc gagyiszar...

Az csak az összevágott reklámjukban néz ki olyan csodaklassznak, otthon rögtön rájössz majd, hogy ócska, olcsó bóvlit sóztak rád méregdrágán!

Annyi pénzért már márkás, valóban jó minőségű késkészletet kapnál szakboltban.

Én már befürödtem néhányszor, mert beszoptam a rábeszélő dumájukat, akkor megfogadtam, hogy ilyen helyről soha többé nem vásárolok!!! (Csodaszeletelő, csodaaprító, csodahajvágó)

2010. márc. 11. 02:08
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én egy futárcégnél dolgozom ahol többek között a tv shopok cuccait szállítjuk és hidd el nekem rengeteg cucc megy vissza a feladónak egyrészt mert drága másodszor meg kívánnivalót hagy maga után a minősége. Ne vásárolj a tv-ből. Inkább vegyél abból a pénzből egy normális kést mint akárhány sz@rt.
2010. márc. 11. 04:07
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

szia! nehogy vegyél bármit is. az anyuék notórius tv-s vásárlók, egész délelőtt a hülyeségeket nézik és mindig

reendelnek valami lósz@rt.aztán pár hét múlva rájönnek, hogy nem is olyan szuper, mint a tv-ben és nekünk /gyerekeiknek/ ajándékozzák. már tele van a garázs

ezekkel a vacakokkal, majd a lomisok elviszik.

de újra meg újra rendelnek valamit. most épp a gőztisztító a sláger, a rossmannost lecserélték egy 19-ezres tv. baromságra.ez sem tud többet, csak 4* annyiba került.

kést vegyél márkásat üzletben.

üdv.

2010. márc. 11. 09:10
 4/6 anonim válasza:
100%

Gagyi.

Azon a pénzen, amit a késkészletre költenél vegyél 2 db rendes kést. Egy nagy, ívelt, széles séfkést, és egy kisebb egyenesebb, hegyes kést.

2010. márc. 12. 10:03
 5/6 anonim ***** válasza:
igen pontosan így van, igaza van az előttem szólóknak. ezek a tv shopos marhaságok mindig átverések. persze könnyen beszélek, Zwilling késkészletem van (gyerekkori álmom volt egy jó késkészlet és nemrég szerencsésen összejött), tudom milyen egy jó kés. A tvshop hitvány kínai bóvli kései 20 fillért sem érnek.
2010. márc. 16. 06:41
 6/6 anonim válasza:
Ha ez pont nekem való kérdés. Ws-tele izék szarok rettentően egy igazi kés [link] Ennyi körül van és ez háztartási nem szakács (nekem ilyen van, és ezeket tényleg alig kell élezni)
2010. márc. 16. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!