WS-Teleshop-os késkészlet milyen?
Az ilyen TV-shopokban minden 3x annyiba kerül, mint máshol és sajnos a legtöbb cucc gagyiszar...
Az csak az összevágott reklámjukban néz ki olyan csodaklassznak, otthon rögtön rájössz majd, hogy ócska, olcsó bóvlit sóztak rád méregdrágán!
Annyi pénzért már márkás, valóban jó minőségű késkészletet kapnál szakboltban.
Én már befürödtem néhányszor, mert beszoptam a rábeszélő dumájukat, akkor megfogadtam, hogy ilyen helyről soha többé nem vásárolok!!! (Csodaszeletelő, csodaaprító, csodahajvágó)
szia! nehogy vegyél bármit is. az anyuék notórius tv-s vásárlók, egész délelőtt a hülyeségeket nézik és mindig
reendelnek valami lósz@rt.aztán pár hét múlva rájönnek, hogy nem is olyan szuper, mint a tv-ben és nekünk /gyerekeiknek/ ajándékozzák. már tele van a garázs
ezekkel a vacakokkal, majd a lomisok elviszik.
de újra meg újra rendelnek valamit. most épp a gőztisztító a sláger, a rossmannost lecserélték egy 19-ezres tv. baromságra.ez sem tud többet, csak 4* annyiba került.
kést vegyél márkásat üzletben.
üdv.
Gagyi.
Azon a pénzen, amit a késkészletre költenél vegyél 2 db rendes kést. Egy nagy, ívelt, széles séfkést, és egy kisebb egyenesebb, hegyes kést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!