Mosogatógépet érdemes venni? Milyet? Nem értek hozzá egyáltalán. Össze kell gyűjteni a mosatlant amíg megtelik?
Igen, érdemes! Mi tavaly nyáron vettünk egy Candy márkájú, 12 terítékes mosogatógépet, és sokkal könnyebb lett az életem. Mi rengeteg mosatlant termelünk egy nap, és így a fél napomat mosogatással töltöttem, rengeteg időt elvett tőlem és a gyerekektől.
Én naponta egyszer indítom el, összegyűjtöm a mosatlant. Ami olyan, azt gyorsan elöblítem, hogy ne büdösödjön, mielőtt berakom a gépbe.
A mosogatógép nekem minimum napi 1 óra időmegtakarítást jelent. Arról nem is beszélve, hogy olcsóbb is, mint a kézi mosogatás. A villanyszámlánk, és a vízdíjunk is kevesebb lett.
Mosogatótablettát meg nem kell Calgont, meg hasonló drágaságot venni, ami a Lidl-ben kapható 5 fázisú, (azt hiszem olyan 750 Ft, 40db) az tökéletesen megteszi.
Én sem vagyok megelégedve a mosogatógéppel. Senkinek nem ajánlom.
-az edényekből előbb ki kell törölni a nagyja retket, különben a gép otthagyja
-össze kell várni egy egész adagnyi csetrest, de lehet, hogy nekem arra az edényre főzés közben még egyszer szükségem van, szóval csak el kell mosnom
-nagyon hosszú a program, szóval zabálja az energiát, még így is, hogy A-s gépem van.
-nagyon drágák a mosogatótabletták.
Ha te mindennap több személy részére főzöl akkor talán megéri, de nekem többet semennyi pénzért nem kéne, csak fogja a helyet meg a port a konyhában, pedig nagyon drága, az akkor kapható legjobbnak mondottat vettem meg.
Szia , nekem is van egy. Én igazából nem tudok mondani róla nagyon jókat, se nagyon rosszat,akkor jó,és gazdaságos ha mindennap használod , szóval nagyobb tételben főzöl.. Én hordom kaját, hétvégén vagy főzök, vagy anyunál kajálunk, szóval igazából semmi szükségem rá. Természetesen használtam már, a második válaszóló által tapasztalt negatívumok nálam is jelentkeztek. Viszont az is igaz, hogy vannak olcsóbb mosogatótabik, én azt még nem próbáltam, de sok embertől hallottam, hogy olyan mint az olcsó mosópor, szóval nem nagyon jó.
De mondom ez mind attól függ, hogy neked nagy szükséged van e rá, mert ha naponta kell, akkor vedd meg, hamar kiforogja az árát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!