Eldugult lefolyó? Help!
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Tegnap este nem folyt le a kádból a víz. Reggelre egy centit se ment lejjebb.
Vettem Mr. Muscle lefolyótisztító gélt, kimertem a kádból a vizet, és beleöntöttem a gélt kb 20 perce. De most az sem megy le a lefolyón. :(
Mit csináljak? Wc pumpám sajnos nincs.
2015. júl. 20. 13:52
1/11 anonim válasza:
Nekem is szokott ilyen lenni, ilyenkor vizet forralok, azt öntöm bele.
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötletet. Kipróbálom!
2015. júl. 20. 14:20
4/11 anonim válasza:
Ilyened vagy hasonlód sincs?
5/11 anonim válasza:
Vegyél pumpát! Az a műanyag,harmónikaszerű is több a semminél!
6/11 anonim válasza:
Ha műanyag a csőrendszer annak nem tesz ám jót a forralt víz... Sőt a vízvezeték szerelőm szerint ezek a lefolyó tisztító szerek is csak ártanak, de én is azokat szoktam használni, de olyan még sosem volt nekem, hogy attól nem szűnt meg a dugulás...
7/11 anonim válasza:
Többet ér ha a lefolyóba teszel 3-4 kanál szódabikarbonát, öntesz rá 1 deci ecetet. Ha megszűnt a pezsgés, akkor forró vizet engedsz rá és megpumpálod. Érdemes ezt havonta megcsinálni. Nekem még soha nem dugult el egyik lefolyóm sem.
8/11 A kérdező kommentje:
Nem, nincs olyanom se sajnos.
Ráöntöttem vagy 2-3 liter forró vizet, valami fekete szmötyik jöttek fel, de még mindig nem folyik le semmi. :(
Nem tudom mi történhetett, tegnap előtt még szépen lement a víz.
2015. júl. 20. 15:08
9/11 A kérdező kommentje:
2 óra múltán sincs semmi változás. :(
Most öntök rá mégegyszer forró vizet, aztán valahonnan kerítek egy pumpát.
2015. júl. 20. 17:05
10/11 anonim válasza:
Ha pumpával sem megy vannak szakik akiket ki lehet hívni csak az sokba lesz neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!