Mely gyümölcsök hagynak a ruhákon eltávolíthatatlan foltot maguk után?
Figyelt kérdés
2007. nov. 4. 16:40
1/5 anonim válasza:
A görögdinnye az biztos.Talán még a meggy és a barack gyanús ha emlékeim nem csalnak.Ja meg a fekete szeder!
Több most hirtelen nem jut az eszembe!
2/5 anonim válasza:
cseresznye, pirosszőlő, eper, szeder, szamóca, málna, ribizli, bodzabogyó némelyik szilva +fentiek
zöldségek:sárgarépa, cékla, vöröskáposzta, sütőtök, petrezselyem, paradicsompaprika, spenót
többről nem tudok.
3/5 anonim válasza:
Szia!
csatlakozom az elottem szolokhoz ,ez mind igaz amit irtak!!
csakhogy arrol is szot lell ejteni ,hogy ugyebar a feher,sarga es vilagos szinu ruhan ,igen foltot hagy ,de pl. a sipos,fekete ruhan ez nem latszik!!:)
4/5 anonim válasza:
A citromlébe majd a tejbe áztatás váltakozása, előbb utóbb kioldja a gyümölcsfoltot.
5/5 anonim válasza:
Vagy egy jóminőségű mosópor.Nyári ribizli elrakáskor pl tiszta ribizli lett a fehér pólóm,és simán kijött.Sárgarépával is megküzdöttem már nem egyszer.Meggy volt eddig a legragaszkodóbb gyümi amit leltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!