Hogyan száradhatnának meg gyorsabban a ruháim?
Figyelt kérdés
Panelből költöztem gangos ház földszintjére, a belső udvarra, és elképesztő a különbség! 3-4 nap is kell, mire teljesen megszáradnak a ruháim, ráadásul van, hogy bele is büdösödik a víz egy-két darabba.2015. jún. 9. 09:04
1/5 anonim 

válasza:

- szelloztess
- vegyel egy szaritogepet.
2/5 anonim 

válasza:

Nem írod, holszárítod őket, milyenek a lehetőségek.
3/5 anonim 

válasza:

A szárítót lehetőleg huzatba, légmozgásba kell állítani.
Lazábban, ritkábban, kétsoronként teregetni.
4/5 A kérdező kommentje:
Szellőztetek én, de tekintve a ház adottságait, nem sok a levegő. Amúgy bent a lakásban, az ablak előtt van kitéve a szárító. A közös térre nem merem kitenni, mivel dolgozom többnyire.
2015. jún. 9. 13:39
5/5 anonim 

válasza:

Ha van keret rá, akkor szárítógép.
Én nagyon szeretem.
Nem kell teregetni, szinte mindent bele lehet tenni (sok olyat is, aminek a címkéjén a nem szárítható jel van).
A ruhák puhák és szöszmentesek lesznek. És nincs pára a lakásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!