Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Használtatok már ultra szavót,...

Használtatok már ultra szavót, és mik a tapaszalatok? Jó?

Figyelt kérdés
2010. febr. 23. 00:13
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem igen, minden erőlködés nélkül letakarította a penészt, nem kellett dörzsölnöm sem, és nem is jött vissza a penész. Eddig még. Elég erős vegyszer lehet, gondolom nem használ az egészségnek ....
2010. febr. 23. 00:24
 2/10 anonim ***** válasza:
Én is csak dicsérni tudom. tényleg jó. Pillanatok alatt lejött a penész és azóta sem jelentkezett
2010. febr. 23. 00:39
 3/10 anonim ***** válasza:
tényleg nagyon jó, nekem nagyon bevállt
2010. febr. 23. 01:31
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A festett falra is jó? A szoba egyik sarka mindig beszürkül, befeketedik, már próbáltam 50%-os hypós oldattal lemosni, ideig-óráig elhalványítja de valami jobb kéne. Eddig csak fent volt, most középen is több 5Ft-os nagyságú folt lett. Olyan mint ha cementtel kentem volna be a falat. Ezekre a problémákra szeretném kipróbálni.
2010. febr. 23. 06:56
 5/10 anonim ***** válasza:
Nálunk is bevált, már pár hét múlva mindig visszajön. Nem kell sikálni, eltűnik magától. Nálunk csak annyi a baj, hogy visszajön és a sok fújkálástól már fehér folyások vannak a narancssárga falon... de nem baj, lesz indok tavasszal a festésre :-)
2010. febr. 23. 08:04
 6/10 anonim ***** válasza:
A Savo hatóanyaga is hipo. Nincs más ami kiöli a penészt. Természetesen a színeket megváltoztathatja. Nem lehet egyszerre színeket is megtartani meg penészt ölni. Csak a penészt törölni nem szabad először le kell fújni hipo oldattal és egy idő után hipos ruhával törölni.
2010. febr. 23. 08:08
 7/10 anonim ***** válasza:
Használni használ,de persze idővel megint megjelenik a penész,nem tudunk mit tenni. Nagyon erős,használat közben nem árt szellőztetni.
2010. febr. 23. 08:24
 8/10 anonim ***** válasza:

Szia, nekem fehér festet falam van,azon nem változtatott a szavo, és már 3 hónapja fújtam le kb, azóta nem jött vissza a penész.

mondjuk utána szellőztetni kell rendesen.

2010. febr. 23. 13:20
 9/10 anonim ***** válasza:
Szia! En már használtam rozsaszín falra, meg világos barnára. Nem szedte ki a színét!
2010. febr. 23. 14:27
 10/10 anonim ***** válasza:
Én Hanno penészölőt használok, az is erőlködés nélkül szedi le és a fal színét sem szedi ki. Viszont nem nyomják agyonra reklámmal és lehet olcsóbb, de ugyanolyan jó. Nézd meg az árát.
2010. febr. 23. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!