A polokat ti milyen gyakran mossatok?
Egy nap után szennyesbe kerülnek. Ha nem piszkolódnának a konyhában, akkor is izzadtak lennének picit, amúgy nem vagyunk izzadósak, de mégis benne vagyunk reggeltől estig (én inkább délelőttől éjszakába nyúlóan). Megszagolva nem ájulok el, de akkor se friss.
Nadrágot és pulóvert veszek fel sokszor, s a törölközőket sem mosom nagyon gyakran, csak ha eszembe jut. De a plédjeim a kriminálisak, amik az ágyamban vannak. Illetve semmi bajuk, de nem árulnám el, mennyi időnként mosom ki őket, míg mások hetente ágyneműt mosnak s egyesek paplant is gyakrabban, mint én plédet.
Poénos, hogy van házimunka, amiben szigorúbb vagyok, mint egyesek, ez rám nem jellemző.
Pólót többnyire még akkor is újat szoktam felvenni, ha kihagyok egy fürdést valamiért (ami ritka, de ha nem megyek ki a házból, nem tornázom és semmi, akkor összejöhet egyszer).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!