Kulon mossatok a fehernemuket?
En egy ideig ugy mostam . Most elbizonytalanodtam h nem e pazarlas.
hetvegente mosok 2en vagyunk. De nem gyulik ossze 2-re ilyan sok also.
ti hogyan mossatok ? Es mennyit gyujtotok ossze?
ebbe az egesz csalad bugyija, alsogatyaja benne van ?
Köszönöm előre is :)
Én négy kupacot mosok. Egyik a gyerek cuccai, neki érzékeny a bőre, másik mosogél kell. Második a fehér mosás, harmadik a színes, negyedik a sötét-fekete. Az mindegy, hogy pulcsi vagy bugyi, a színeken belül megy egybe minden. Kivétel, ha a férjem egész nap a kertben dolgozott, akkor este ahogy bejön, mindjárt rakom az összes göncét a gépbe és kimosom.
Én 15 perces programon mosok, de csak félig rakom a gépet. Próbáltam hosszabb programot is, de nem lett tisztább semmi, csak több víz fogyott.
Én is elég sokfelé szelektálok, de egyrészt mindig akad mosnivaló, így könnyen gyűlnek a ruhák (pláne egy mindent összemaszatoló 2 éves mellett), valamint a mosógépünk is kicsi, nem tudom hány kiló a kapacitása, de kevesebb, mint az átlag.
Így én külön mosok:
-gyerekruha (érzékeny bőrű csemete, külön mosószer)
-zoknik, fehérneműk (60 fokon)
-törölközők és ágyneműk (szintén 60 fok)
-sötét ruhák
-fehér és/vagy világos ruhák
Én nem szoktam külön mosni a fehérneműket. Ketten vagyunk, így 2-3 hétig kéne várni mire annyi alsó összejönne h megérje beindítani egy mosást. Nem szeretek pazarolni, így is sokat mosok.
1 adag fekete
1 adag színes
1 adag világos/fehér
1 adag törölköző/konyharuha 90 fokon
2-3 hetente az ágyneműk is 60 fokon
Szinte egy egész napom eltelik azzal h várom a mosás végeztét, mert nálunk a mosógép valamiért nagyon sokáig (több mint 1 órát mos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!