Miért büdös a konyhaszekrényem?
Figyelt kérdés
Panelben lakunk, még az eredeti házgyári berendezés van a konyhában. A mosogató fölötti szekrényemnek pár napja átható dögszaga van. El nem tudom képzelni, mitől lehet, sosem tartottam élelmiszert abban a szekrényben, csak tányérok, poharak, reszelő, meg ilyen dolgok vannak benne. Már kipakoltam az egészet, átmostam, de ezek után is büdös. Mi a jó fene lehet ez?? Nincs a lakásban se egér, se semmi ilyen.2010. febr. 17. 19:10
1/4 anonim válasza:
Akkor az inkább maga a mosogató lefolyócsövéből jöhet. Az pedig nem jó jel. Valószínüleg elfog dugulni. A föld alatt valahol megállhatott valami, ami megromlott, és felérződik.
2/4 anonim válasza:
Szellőzőnyílás nincsen a közelében? Nem lehet, hogy abba döglött bele valami állatka?
3/4 A kérdező kommentje:
Beleszagoltam a lefolyóba, annak semmi szaga nincs. Szellőző sincs, mert ahova fel van szerelve a polc, az a fal a nappalival közös fal, illetve a másik oldal az előszobáé. Teljesen érthetetlen számomra, hogy mi lehet ez. És csak akkor érzem a szagot, ha kinyitom a szekrényt. Mondjuk még az jutott eszembe, hogy van a szekrényben kb. 4 darab reszelő, amiket nem szoktam nagyon használni, lehetséges talán, hogy valamelyikre rátapadt valami húsdarab és az büdösödik ennyire. Mert minden mást használok folyamatosan, tehát mosogatom is őket rendszeresen. De ha nem ez az ok, akkor tényleg fogalmam sincs, hogy mi lehet.
2010. febr. 17. 20:44
4/4 anonim válasza:
Sajnos nem tudom megmondani, hogy mi lehet büdös, de próbáld ki a szódabikarbónát, azt olvastam, hogy kiváló szagtalanító hatása van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!