Egy színes gyerekfelső 2-3 mosás után már szöszös és kopott. Mitől? Nem mostam együtt bolyhos ruhával? Mi lehet az oka? Persil mosóport és változó öblítőt használok,40 fokon mosom,1000-centivel.
mi lehet a baj
nem egy ruhán vettem észre, tehát ÉN csinálhatok valamit rosszul
Lidl-s hosszú ujjú felső és bon-prixs szoknyán, nadrágon is látom
valamivel összemoshattam, azért szöszösek? vagy nem szöszösek, csak a kopottság miatt néz ki szöszösnek és fakónak?
dehogy haragszom (titkon én is ebben bízom)
de biztos, hogy nem az én mosási technikámmal van baj?
Sajnos én is belefutok néha sokkal gyengébb minőségű gyerekruhákba. Pedig a boltban még olyan jó volt a tapintása. De sajnos egy-kettő, úgy ahogy te írtad, három hét alatt öt alkalommal kimosva már kibolyholódik, mintha évek óta abban játszana a gyerek...
Sajnos ez a ruha(anyag) gyenge minőségének a hibája...
és a bon-prixes is ilyen lett, mind a két nadrág, amit vettem. :(
visszaküldeni már nem tudom, de utcára is olyan ciki ráadni
Én is így jártam nemrég a Persil Color géllel, de ehhez egy mosás is elegendő volt. A sötét ruhák szöszösek lettek, és a gyűrődések mentén kifakultak - ezt korábban az Ariel Color Style-t használva nem tapasztaltam, úgyhogy nálam nem a ruhák minőségével volt a gond. Azért váltottam, mert az Arielből a korábban használt gélt már nem találtam, és egy teszt nagyon dicsérte a Persilt - igaz, ott Color Gold volt a vizsgálat tárgya -, ami mellesleg az említett Arielt leminősítette.
Úgy látszik, márkán belül is vannak nagy különbségek - azt már fel sem merem vetni, hogy talán a Persil íratta a cikket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!