Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Nem tudom kezelni a mosógépet,...

Nem tudom kezelni a mosógépet, kéne egy kis segítség (? )

Figyelt kérdés

tudom gáz meg minden de nem tudom hogyan kell mosógéppel mosni, albérletben vagyok és mosnom kéne (meg amúgy is ideje megtanulnom).

nagyon régi mosógép van az albérletben, két dolgot kell (lehe) beállítani. az egyiken számok vannak 1-12-ig, a másikon betűk A, B, C, és E (a meg b kétszer).

tudom így távolról nehéz elmondani mert minden gép más de kéne valami segítség :D

színeset mosnék, hányasra állítsam a számot és a betű mennyi legyen? öblítőből és mosóporból mennyit és hova?:D

köszi előre is!

2015. márc. 11. 15:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nincs elzárva a "vízcsap" a mosógép felé? Nézd meg, mielőtt elindítod.
2015. márc. 11. 16:01
 12/13 anonim ***** válasza:

Ahogy írták, 4A (40 fokos), a vízcsap legyen nyitva, elvezető a kádba. A számokat tartalmazó tekerőt fel kell húzni, akkor kapcsol be a gép.

Arra figyelj az öblítő adagolásakor, hogy a tartályban lévő kis lapocska fölé ne töltsd az öblítőt, mert akkor az egész lefolyik. A programtáblázatban minden más ott van:)

2015. márc. 12. 07:50
 13/13 anonim ***** válasza:
Szia! Annyit hozzászólnék én is (9 éve ilyen volt a mi albérletünkben is), hogy centrifugáláskor figyelj, mert hajlamos "elugrálni" :D . Legalábbis a miénk képes volt akár 10 centivel arrébb "vándorolni".
2015. márc. 12. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!