Hogy csináljam, hogy ne legyen csíkos?
Figyelt kérdés
sötét színű kényes járólapot hogy mostok fel hogy ne hagyjon csíkot? milyen felmosóval, és milyen tisztítószerrel?2010. febr. 11. 18:39
1/5 anonim válasza:
Hát igen, tényleg nem mindegy...:)) Én is megvettem a méregdrága Sofix-et kőpadlóra, baromi ronda lett tőle.
Most használok Mr. Proper általános tisztítót (citromos vagy narancsos illatút), Ajax Baking Soda-t, vagy Cillit Bang friss illatút. Ezek egyáltalán nem hagynak csíkot. De csak keveset tegyél a vízbe, mert ha nagyon felhabzik, az sem jó.
2/5 A kérdező kommentje:
sima ajaxot szoktam, a vödör vízbe egy fél kupakot, de csíkoz((, vagy a felmoso fejjel lehet a baj..én már tiszta ideg vagyok:)
2010. febr. 11. 19:12
3/5 anonim válasza:
Nekem van valami márkátlan sárga padlótisztítóm, nem tudom a nevét, de nekem az vált be. Nagyon szépen fel tudok vele mosni, pedig nekem is sötét barna a taposóm.
5/5 anonim válasza:
Clin tisztítószer, ami sűrű állagú. A csempét azzal szoktam mosni, nem törlöm utána szárazra, úgy se csíkos. Talán a járólapra is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!