Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hogy csináljam, hogy ne...

Hogy csináljam, hogy ne legyen csíkos?

Figyelt kérdés
sötét színű kényes járólapot hogy mostok fel hogy ne hagyjon csíkot? milyen felmosóval, és milyen tisztítószerrel?
2010. febr. 11. 18:39
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát igen, tényleg nem mindegy...:)) Én is megvettem a méregdrága Sofix-et kőpadlóra, baromi ronda lett tőle.

Most használok Mr. Proper általános tisztítót (citromos vagy narancsos illatút), Ajax Baking Soda-t, vagy Cillit Bang friss illatút. Ezek egyáltalán nem hagynak csíkot. De csak keveset tegyél a vízbe, mert ha nagyon felhabzik, az sem jó.

2010. febr. 11. 19:00
 2/5 A kérdező kommentje:
sima ajaxot szoktam, a vödör vízbe egy fél kupakot, de csíkoz((, vagy a felmoso fejjel lehet a baj..én már tiszta ideg vagyok:)
2010. febr. 11. 19:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem van valami márkátlan sárga padlótisztítóm, nem tudom a nevét, de nekem az vált be. Nagyon szépen fel tudok vele mosni, pedig nekem is sötét barna a taposóm.
2010. febr. 12. 11:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Próbáld meg a mosószódát.
2010. febr. 13. 23:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Clin tisztítószer, ami sűrű állagú. A csempét azzal szoktam mosni, nem törlöm utána szárazra, úgy se csíkos. Talán a járólapra is jó.
2010. márc. 3. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!