Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Milyen időközönként szoktatok...

Milyen időközönként szoktatok WC-t takarítani?

Figyelt kérdés
2010. febr. 7. 13:31
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
68%

00:02-es ! köszi a támogatást !

üdv: a papíros

2010. febr. 11. 07:08
 22/33 anonim ***** válasza:
68%
A WC papíros megoldás a kagylóba szerintem nagyon jó ötlet. Én is fogom használni.
2010. febr. 17. 15:20
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

No mégegyszer a papírról. a mélyöblítésű wckagylóknál is praktikus, megelőzendő a csobbanás okozta "alvázmosást"

üdv.a papíros

2010. febr. 18. 07:58
 24/33 anonim ***** válasza:

És ha pisilned kell kakilás előtt, nem spricceli befelé a lyukba a pici a wc papírt? :)

Válaszom: heti 1x szoktam. Megmondom az őszintét, elájultam, itt csak azok válaszolnak, akik heti 1x vagy gyakrabban szoktak wc-t pucolni? :) Az összes ismerősöm közül én pucolom a leggyakrabban a klotyót, pedig én mindig itthon vagyok. :) Persze hogyan, az is számít. Én nekitérdelek és kívül-belül, perem alatt, a kaki járatot is, meg a wc kefét is, de azt havonta, mert mi arra figyelünk, hogy ne maradjon a kefe kakis. :P Szóval így se koszos, meg büdi sincsen, pedig illatosító sincs, max az a nyomós, amihez nincs kosár. Pont a múlt héten kérdeztem meg a barátnőmet, ő havi 1x szokta. Meg több ismerősöm is csakis heti egynél ritkábban.

2010. febr. 18. 22:32
 25/33 anonim ***** válasza:
előző vagyok, a pici helyett pisit akartam írni :)))
2010. febr. 18. 22:33
 26/33 anonim ***** válasza:
nyugi, a papír a helyén marad, és csak a lefolyó víz viszi el mindenestől.
2010. febr. 19. 07:02
 27/33 A kérdező kommentje:
papírosoktól kérdezem, hogy akkor mi van, ha azt hiszed csak pisilni fogsz, és nem dobálod bele a papírt....aztán mégis megjön a kedv?!
2010. febr. 19. 20:51
 28/33 anonim ***** válasza:
25%

kEDVES URAM VAGY HÖLGYEM !!

""" Mennyivel felemelőbb a sz..os WC kefét tisztogatni, mint egy db papírt dobni a csészébe?""""

Na erre a válaszom :

Inkább tisztogatom a szaros wckefét mint hogy feleslegessen dobáljam be a wcpapirt , igy írtva ki mégjobban a fákat !!! VÉDJÉTEK MÁR EGY KICSIT A FÖLDET , HISZ CSAK EGY VAN NEKÜNK !!!

2010. febr. 21. 21:02
 29/33 anonim ***** válasza:
68%

szerintem a wcpapír (legalábbis az olcsó )újrahasznosított papírból készül.úgy, hogy kedves "zöld"

nem kell annyira aggódni.én azt a sok mocsok reklámanyagot sz@rnám le legszívesebben,de eldugulna a wc.....

2010. febr. 22. 13:10
 30/33 anonim ***** válasza:
59%

a kérdezőnek: amíg pisilsz, csak rájössz, hogy nyomul-e

a cucc, és akkor gyorsan hátrateszel 1-2 szelet papírt.

azért ilyenkor legyél gyors és ügyes, de, ha mégis baleset éri a kezed,okvetlenül vegyél egy lottót:-)))

2010. febr. 22. 13:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!