Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Milyen időközönként szoktatok...

Milyen időközönként szoktatok WC-t takarítani?

Figyelt kérdés
2010. febr. 7. 13:31
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%

Én ( férfi vagyok ) egyedül élek , és minden pénteken lemosom az üllökét , a csészét kivül belül , a perem alatt is alapossan !

Hétköznap csak úgy 1-3 naponta lejárt samponokkal , tüsfürdökkel ( örökség ), lemosom a csészét wckefével ! Néha domestosos vagy hipos vizzel átdörzsölöm !!!

De arra nem tért ki senki , hogy a csempét milyen idö közönként mossátok ??

2010. febr. 7. 19:28
 12/33 A kérdező kommentje:
Na, végre egy férfi is!
2010. febr. 7. 19:29
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
köszi ! De ebben a szituban azt mondom sajnos !! rossz itthon egyedül ( na jó a kutyámmal )
2010. febr. 7. 19:33
 14/33 anonim ***** válasza:
78%

csempe mosodik elég nagy felületen zuhanyzás közben,zuhany után ronggyal azt letörlöm

maradék kis felületet meg lemosom amikor a mosdókagylót mosom,kb 2-3 hetente,attol függmennyire kenődik össze

2010. febr. 7. 19:47
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
Heti kétszer legalább, de ha mondjuk vendégek jönnek, akkor előtt is.
2010. febr. 8. 09:48
 16/33 anonim ***** válasza:
86%

Sziasztok!ebbe a "sz@rügybe" én is beszállok.mi évtizedek óta a nagydolog előtt papírt teszünk a wc csészébe, így a "termék" a papírral együtt lecsusszan és nem lesz tigriscsíkos a fajansz.már a 3 éves unoka is

így tesz.és szerintem a szaros kefe sem egy felemelő látvány.

amúgy én is hetenként végzek alapos wcpucolást.

ja még annyit, hogy kakaalátétnek tökéletes az egyrétegű

"veljú" minőségű papír.

2010. febr. 8. 14:04
 17/33 anonim ***** válasza:
50%
ma 14:04 Hát ilyen hülyeséget még nem hallottam , hogy papirt leteni azért hogy utána ne keljen a wc kefét használni !!
2010. febr. 8. 20:44
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk minden nap van sikamika.Kicsi keskeny fürdő,a legtöbb helyet a kád foglalja el,mellete a wc meg csap.Namármost amikor az uram zuhizik,mossa az édes kicsi (kb.2méter)testét,na akkor nálunk egyből minden csilli-villi.De amúgy minden nap kívül belül a wc-t,a csempét meg a többit heti 1x alaposan.Vízkőtelenítés radiátormosás,ablakmosás stb.A gőz mindenhol hagy maga után munkát.Na de majd az új gőztisztítómmal adok neki:-)
2010. febr. 10. 15:42
 19/33 A kérdező kommentje:
:))))
2010. febr. 10. 20:35
 20/33 anonim ***** válasza:
78%
20:44-nek: akkor még egy ember, aki ezt a "hülyeséget" csinálja. Mennyivel felemelőbb a sz..os WC kefét tisztogatni, mint egy db papírt dobni a csészébe?
2010. febr. 11. 00:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!