Konyhai pulton, asztalon és a fürdöszobában mekkora rend van? Vagy minden el van pakolva semmit nincs elöl?
nem csak kérdem
hogy én vagyok tul haklis vagy mindenkinél igy van
Semmi nincs kint norális esetben. Most kint van mindenféle, mert beteg vagyok, nincs erőm foglalkozni vele. Annyi történt a konyhában az elmúlt egy hétben, hogy mikor kellett a férjem elmosogatott. Amúgy kint van a szendvics sütő, kint van a fazék, amiben a teához forralok vizet, vannak szórólapok. Kanál a tea miatt, gyógyszereim ilyesmi.
De alap esetben ilyenek nincsenek. Jó, nem üres, mivel dekroatív, a konyha stílusához illő cukor és só tartónk van, amik direkt azért vannak, hogy kint legyenek, meg van ilyen kis fali sín, amiről lóg tartón a papírtörlő, meg kis fűszeres üvegek. Meg az edényszárító, meg a mosogatószer kinyomó, plusz szappantartón a szivacs szokott kint lenni, de ennyi. Mást miért tartanék elől? De ezeket meg szerintem hülyeség lenne elrakodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!