A nő hibája, ha eldugul a lefolyó?
Léteznek nagyon jó lefolyótisztítók.
De én úgy szoktam, hogy időnként belenyomok egy kis mosogatószert, meg domestost, és megnyomatom forró vízzel, így sose dugul el azóta.
régi vagy új szerelés a lefolyó?
réginél már bele is lehet kövesedve és szűk a cső, így sűrűn eldugul, és nem is fogod tudni kitisztítani teljesen. próbálkozzál duguláselhárító granulátummal, többször, esetleg havonta, de biztosabb lenne a lefolyó cseréje, mert egy duguláselhárító, ha rámegy erősen, talán szét is nyomja a csövet valahol.
időnként érdemes egy kis dugulás elhírító granulátumot beleszórni, mert az feloldja és lemarja a szerves lerakódásokat. ellentétben a domesztosszal, ami max fertőtlenítt, de fölösleges pazarlás csak.
8 vagyok.
háztartási v. "ABC" boltokban kapsz ilyesmit, sok márka van, inkább az összetevőket nézd.
lényeg a (marólúg)nátriumhidroxid, amiből minél több legyen, ez marja le és oldja a zsírokat, minden szerves anyagokat, ez a legfontosabb összetevő.(kék csoda, szi-ti, búvár) [link]
ha van benne marólúg, akkor jó lesz.
nem írtad le, de még a dugulás lehetséges oka, a szerelésnél a nem megfelelő cső lejtés, későbbi megsüllyedés is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!