Két emberre megéri mosogatógépet venni?
Anyósom szerint hülyeség és pazarlás, de én meg úgy érzem, hogy állandóan eláraszt a mosatlan. Ha csak normálisan eszünk és még nem is rendeztem nagy főzést, akkor is folyton tele van a mosogató. Én folyó vízzel mosogatok, azt mondják a mosogatógép takarékosabb. A férjem néha álló vízben, de abban köszönet sincs, gusztustalannak tartom.
Két személyre tényleg pazarlás, vagy úgy is megéri?
Mi is ketten vagyunk. Barátom anyukája minket is kinevetett, hogy kettőnkre minek a gép. De az hogy 2 személyre van főzés nem 2 tányért és 2 villát jelent. Nekem minden nap megtelik, de ha nem is, akkor sem hagyom a dolgokat a gépben büdösödni több napig. Vagy ha mégsem akarod járatni minden nap, akkor miután belepakolsz, elindítod az öblítés programot (10 perc), ami leviszi a nagyját és így már nincs is minek rászáradnia az edényekre.
Igen, a gép fogyaszt áramot. De akkor mindenki térjen vissza a kézi mosáshoz is, mert a mosógép is fogyaszt áramot. Ezt csak így zárójelben az egyik hozzászólónak. A mosogatógépnek csal előnyei vannak. Megnéznék valakit aki 70 fokos vízben kézzel mosogat pl..
Ha teheted vegyél egyet, de attól hogy csak ketten vagytok, ne vegyél kicsit, a 12 terítékeset is ki fogod használni!
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!