Hogyan takarítsam ki a wokból a beleégett mocskot?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Nemrég sikerült kicsit beleégetni a húst és a szószt a wok aljába és nem igazán sikerült még kibányásznom belőle semmivel. Valami ötlet, hogy mivel tudnám belőle kitakarítani azt a kokszos szutykot?
#Gangnam Style #wok-wok-wok
2014. dec. 13. 16:00
2/4 anonim válasza:
Ja, áztasd be meleg, mosogatószeres vízben, aztán ha a nagyját sikerült kiszedni belőle, szórd be szódabikarbónával. Egy ideig úgy kell hagyni, aztán letörölni nedves szivaccsal, vagy törlőkendővel.
Vagy pl. Flóraszept konyhai zsíroldót is használhatsz, bár annak is a szódabikarbóna a fő hatóanyaga.
3/4 anonim válasza:
A legegyszerübb, ha vizet forralsz bene, attól felválik a leégett akármi és ki lehet egyszerüen mosogatni.
4/4 anonim válasza:
Előáztatás után bármilyen lúgos szer lassan feloldja: hipó, hideg zsíroldó, lúgos lefolyótisztító, trisó stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!