Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hogy tisztítod a mosógépedet?

Hogy tisztítod a mosógépedet?

Figyelt kérdés
Néha észreveszem, hogy olyan a mosógépem, mintha állott szaga lenne, pedig mindig nyitvahagyom mosás után, hogy kiszáradjon. A ruháknak nem mindig van finom öblítő illatuk ezmiatt. MI ennek az oka?
2010. febr. 1. 09:13
 1/7 anonim válasza:

Időnként mosd ár ecetes vízzel főzőprogramon.Kiváló vízkőoldó és a szagokat is megszünteti!!

/Én is így szoktam,havonta 1x 3-4 liter ecettel ,üresen "átjáratom"/

2010. febr. 1. 09:41
 2/7 anonim ***** válasza:
8 év óta van meg a gépem,soha nem volt semmilyen állott szaga.Igaz,hogy öblítő helyett csak ecetet használok.Friss illata van tőle a ruháknak.
2010. febr. 1. 09:42
 3/7 anonim ***** válasza:
Én is az ecetet javaslom, pont most végzett a gép. :) Én két litert öntöttem a dobba, elindítottam egy 90 fokos mosást, de leállítottam mikor beleengedte a vízet a gépbe. Hagytam egy napig állni, és másnap újra indítottam a teljes mosást. Csodákat tesz! :)
2010. febr. 1. 10:09
 4/7 anonim ***** válasza:
1 üveg vizköoldóval ,60 fokos mosás
2010. febr. 1. 10:18
 5/7 anonim ***** válasza:

Bocsi, hogy belekérdezek:

Az ecet ugye akkor nem marja ki a gép belső gumirozott vagy műanyag részét ugye?

2010. febr. 1. 10:21
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert akkor pl. szétmarná a műanyag flakont, amiben árulják :))
2010. febr. 1. 13:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Na tényleg ez igaz. Látod én erre nem is gondoltam.
2010. febr. 1. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!