Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mit tegyek, ha apám tisztaságm...

Mit tegyek, ha apám tisztaságmániás?

Figyelt kérdés
Ha ilyen kérdést tesznek fel, akkor általában arra gondoltok, hogy folyton zavarnak vele meg minden, de engem még rengeteg felmosással, porszívózással bíznak meg. De az a legrosszabb, hogy egyszer nem is takarítottam fel, de nem vették észre xD, mert nem is volt ott semmijen kosz...

2014. dec. 5. 07:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
28%
Alkalmazkodj:D
2014. dec. 5. 07:04
 2/12 anonim válasza:

Enyém is az.

A legrosszabb, hogy én is kezdek olyan lenni...:D

2014. dec. 5. 08:02
 3/12 anonim ***** válasza:

Kinek mi a tisztasagmania?

mi ketten elunk a lakasban en es a ferjem, de napi szintem porszivozas feltorles wc, zuhanyzo fertotlenites napi szinten van , szeloztetes.

ebednel egybol elmosogatok nem hagyom ott felnapokig mosatlanul,

mosas, szaradas utan vasalas egy ugy kerul be a szekrenybe

Ez meg nem tisztasagmania hanem normalis eletszinvonal szerintem.

az a tisztasag mania ahol naponta 2x 3x is felporszivoznak , felmosnak napi szinten torolgetnek,portalanitanak .

Nalatok milyen gyakori ezek a dolgok?

2014. dec. 5. 10:11
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Amit a #3-as csinál az az én nézőpontomból már tisztaságmánia :)

Lakásban élek, nagyon kevés koszt, port hozok fel. Hetente egyszer porszívózok, port törlök. Mosogatni este szoktam bár akkor is elég minimális mennyiség jön össze. Persze, ha főzök és sok az edény akkor én is egyből elmosom, de két tányér és két bögre miatt nem állok neki mosogatni.

Mosni hetente egyszer szoktam, száradás után és is vasalok, aztán megy a szekrénybe.

2014. dec. 5. 10:51
 5/12 anonim ***** válasza:
Mi az a rengeteg felmosás, porszívózás?
2014. dec. 5. 12:11
 6/12 A kérdező kommentje:

1.:Lehetetlen

2.:Remélem, hogy én nem leszek olyan.

3.:Ez bizony tisztaságmánia.

4.:Ez a legnormálisabb takarítási módszer.

5.:Apát kérdezd.

2014. dec. 5. 15:26
 7/12 anonim ***** válasza:
Csak tudod, hogy mennyit mos fel és porszívózik.
2014. dec. 5. 15:29
 8/12 anonim ***** válasza:
3-as: én is rendszeretőnek tartom magam, de nem porszívózok naponta, hanem hetente 1x, az bőven elég, van úgy, hogy kéthetente, viszont én sem fekszem le úgy, hogy ne mosogattam volna el (törölgetés az nincs, megszáradnak maguktól a tányérok, utána mehetnek be a konyhaszekrénybe), hetente van mosás (vasalás nálam nincs, olyan holmikat hordunk, amiket nem kell vasalni, csak felakasztom vizesen pl. a szoknyát v. a férjem ingét (flanelingek), és ha megszáradtak, mehetnek a szekrénybe, nem gyűrődtek,és a pulóverek sem gyűrődtek, mert ezeket még kézzel mosom, és a parkettára fektetek egy nagyobb törülközőt, és arra fektetem le őket, amikor száradnak), szóval nem kell őket vasalni. Szellőztetés minden reggel van.
2014. dec. 6. 07:01
 9/12 anonim ***** válasza:
folyt.: persze nem morzsálunk még a konyhában sem, mindent mindig a helyére teszünk, mert mindketten rendszeretők vagyunk, így piszok sem gyűlik össze, sok por sem, mert udvari a lakás, nem száll be por. De azért mondjuk hetente van portörlés is.
2014. dec. 6. 09:23
 10/12 anonim ***** válasza:

a 3-as sztem a tisztaságmániás ember mintapéldánya.

az ilyen emberek vagy unatkoznak, vagy így érzik magukat fontosnak, vagy belül nincs valami rendben náluk, és belső kiegyensúlyozatlanságot akarnak kompenzálni.

kérdező, sztem sok mindent nem tudsz tenni. anyám is hasonló. ő sztem egyszerűen így érzi fontosnak magát, van feladata, csinál vmit.

ha nem lenne semmi munka, akkor is talál magának vmi takarítanivalót, vagy akkor kitalálja, h meszeljük ki a házat, vágjunk ki egy fát a kertben stb.

2014. dec. 8. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!