Mit tegyek, ha apám tisztaságmániás?
Enyém is az.
A legrosszabb, hogy én is kezdek olyan lenni...:D
Kinek mi a tisztasagmania?
mi ketten elunk a lakasban en es a ferjem, de napi szintem porszivozas feltorles wc, zuhanyzo fertotlenites napi szinten van , szeloztetes.
ebednel egybol elmosogatok nem hagyom ott felnapokig mosatlanul,
mosas, szaradas utan vasalas egy ugy kerul be a szekrenybe
Ez meg nem tisztasagmania hanem normalis eletszinvonal szerintem.
az a tisztasag mania ahol naponta 2x 3x is felporszivoznak , felmosnak napi szinten torolgetnek,portalanitanak .
Nalatok milyen gyakori ezek a dolgok?
Amit a #3-as csinál az az én nézőpontomból már tisztaságmánia :)
Lakásban élek, nagyon kevés koszt, port hozok fel. Hetente egyszer porszívózok, port törlök. Mosogatni este szoktam bár akkor is elég minimális mennyiség jön össze. Persze, ha főzök és sok az edény akkor én is egyből elmosom, de két tányér és két bögre miatt nem állok neki mosogatni.
Mosni hetente egyszer szoktam, száradás után és is vasalok, aztán megy a szekrénybe.
1.:Lehetetlen
2.:Remélem, hogy én nem leszek olyan.
3.:Ez bizony tisztaságmánia.
4.:Ez a legnormálisabb takarítási módszer.
5.:Apát kérdezd.
a 3-as sztem a tisztaságmániás ember mintapéldánya.
az ilyen emberek vagy unatkoznak, vagy így érzik magukat fontosnak, vagy belül nincs valami rendben náluk, és belső kiegyensúlyozatlanságot akarnak kompenzálni.
kérdező, sztem sok mindent nem tudsz tenni. anyám is hasonló. ő sztem egyszerűen így érzi fontosnak magát, van feladata, csinál vmit.
ha nem lenne semmi munka, akkor is talál magának vmi takarítanivalót, vagy akkor kitalálja, h meszeljük ki a házat, vágjunk ki egy fát a kertben stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!