Anyukák én vagyok buta vagy mért nem tudom tisztára mosni a gyerekek zokniját?
Figyelt kérdés
Van 2 ovis lányom, es már nagyon kellemetlenhogy a zoknik taLPa koszos. Oróbáltam már többféle mososzert, most jelenleg ariellel mosok de nem viszi ki hiába teszek belole többet. próbáltam 30-40-50 fokon is mosni. milehet a gond? Ti hogy mossátok es sikerül tisztára mosni?2014. nov. 17. 10:09
1/5 anonim válasza:
Wanish-sel beáztatom langyos vízbe, aztán 40 fokon kimosom Ariellel. Még a homokos zokni is tiszta. Bár igaz, áztatás nélkül is tiszta lett. Most csak azért áztatom, mert együtt mosom a játszós ruhákkal, és nem akarok hosszú programot indítani.
2/5 anonim válasza:
Vegyél bármilyen mosószappant.Azzal sikáld meg, icipici vízbe áztasd be őket úgy hogy a zoknikat előtte ne öblítsd ki.Következő reggel úgy ahogy van tedd bele a mosógépbe..ha fehéret mosol akkor legalább 1 csomag szódabikarbónát tegyél a mosógép dobjába, és akkor szép fehérek maradnak a ruhák.
3/5 anonim válasza:
Én mosás előtti este beáztatom a zoknikat mosóporos meleg vízbe, másnap átdörgölöm pl epeszappannal, utána mennek a gépbe. Teljesen tiszták lesznek.
4/5 anonim válasza:
Ha fehérek a zoknik fehéritős domesztoszos forró vizbe ásztatómbe, ha szines akkor venises vizbe. Éjszaka ázik reggel mosom:) általában tiszták lesznek:)
5/5 anonim válasza:
Dm sajatmarkas folteltavolito szappant vettem itteni tanacsokra. 200ft.
tenyleg elkepesztoen jo.
azzal bedorzsolom es 1 2 napra hideg mososzeres vizben aztatom (tomi v ariel )
azert hideg vizbe mrt ugye foltot hidegben aztatunk.
ha pedig fehérek ugyan igy csak rakok cloroxot az aztatashoz es a mosashoz is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!