Csak én vagyok ilyen béna? Házimunka - húsz éves lány?!
"Minden kezdet nehéz" mondta a tolvaj is, ahogy cipelet kovácsműhelyből az űllőt.
Az első osztályos kisfiam már a harmadik napon kérdezte: És még mennyit kell oda járni?
Tehát csak türelem. Majd alakul.
nyugi, majd belejössz. becsülendő hogy ennyire törekszel, és fontos a lakásod rendbentartása! :)
én már 5 éve élek a saját lakásomban, és most kezd kialakulni a szokásrendszer, amivel könnyebben tisztán és rendben tudom tartani a kecót.
szerintem ha neked is lesz majd munkád, akkor a kevesebb ráfordítható idő miatt találékonyabb leszel, másrészt pedig nem fogod egész nap azt vizslatni hogy hol egy porszem amit még fel kéne söpörni :)
amikor itthon voltam még, akkor én is képes voltam naponta takarítani, csak hogy elfoglaljam magam, aztán mióta meló van, azóta naponta elég fél óra is hogy oké legyen minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!