Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Csak én vagyok ilyen béna?...

Csak én vagyok ilyen béna? Házimunka - húsz éves lány?!

Figyelt kérdés
Nos, áprilisban költöztem össze párommal, a saját lakásomba, amit januárban vettem, 30nm, és van még mit felújítani rajta - így a konyhában eléggé kupi van a hungarocell, laminált lap, szekrények miatt. Ez mellékes... Fürdőszobám még nincs, így a konyhában egy lekerített részen fürdünk. Az a bajom, hogy azt vettem észre hogy egy kis háznál exponenciálisan nő a takarítást igénylő órák száma, hisz kicsi, és minden elől lesz egy idő után. Elmosogatok, felsepregetek, felmosok, a kályha előtt eltakarítok, de kezdhetem előről! Én csinálok valamit rosszul? :( Kérem, segítsetek, mit tehetnék.
2014. nov. 14. 08:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Minden kezdet nehéz" mondta a tolvaj is, ahogy cipelet kovácsműhelyből az űllőt.

Az első osztályos kisfiam már a harmadik napon kérdezte: És még mennyit kell oda járni?

Tehát csak türelem. Majd alakul.

2014. nov. 14. 15:23
 12/14 A kérdező kommentje:
Nem is zavar a fürdőszoba hiánya, csak nagyon ritkán! Nekem bőven elég az, hogy saját életet kezdtünk és hogy boldogok vagyunk a párommal :)
2014. nov. 14. 15:27
 13/14 anonim ***** válasza:

nyugi, majd belejössz. becsülendő hogy ennyire törekszel, és fontos a lakásod rendbentartása! :)

én már 5 éve élek a saját lakásomban, és most kezd kialakulni a szokásrendszer, amivel könnyebben tisztán és rendben tudom tartani a kecót.

szerintem ha neked is lesz majd munkád, akkor a kevesebb ráfordítható idő miatt találékonyabb leszel, másrészt pedig nem fogod egész nap azt vizslatni hogy hol egy porszem amit még fel kéne söpörni :)

amikor itthon voltam még, akkor én is képes voltam naponta takarítani, csak hogy elfoglaljam magam, aztán mióta meló van, azóta naponta elég fél óra is hogy oké legyen minden.

2014. nov. 19. 01:12
 14/14 A kérdező kommentje:
Mostantól én leszek itthon a házi asszony és a kereső képes is. Párom bal csuklója lebénult végleg.
2014. nov. 19. 05:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!