Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Csak én vagyok ilyen béna?...

Csak én vagyok ilyen béna? Házimunka - húsz éves lány?!

Figyelt kérdés
Nos, áprilisban költöztem össze párommal, a saját lakásomba, amit januárban vettem, 30nm, és van még mit felújítani rajta - így a konyhában eléggé kupi van a hungarocell, laminált lap, szekrények miatt. Ez mellékes... Fürdőszobám még nincs, így a konyhában egy lekerített részen fürdünk. Az a bajom, hogy azt vettem észre hogy egy kis háznál exponenciálisan nő a takarítást igénylő órák száma, hisz kicsi, és minden elől lesz egy idő után. Elmosogatok, felsepregetek, felmosok, a kályha előtt eltakarítok, de kezdhetem előről! Én csinálok valamit rosszul? :( Kérem, segítsetek, mit tehetnék.
2014. nov. 14. 08:43
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Senki?! :(
2014. nov. 14. 09:09
 2/14 anonim ***** válasza:
64%
A házimunka ilyen, mire végzel, kb. kezdheted előlről :(
2014. nov. 14. 09:28
 3/14 A kérdező kommentje:
Olyan rossz :( Főleg hogy még csak állóvízben tudok mosogatni, és napi egyszer szoktam, mert úgy a gazdaságos... minden miatt... és ááááá, annyira elegem van. Bár párom nem szól semmit, szerinte jól csinálom, de nekem nem tetszik!
2014. nov. 14. 09:34
 4/14 anonim ***** válasza:
Párod nem segít?
2014. nov. 14. 09:37
 5/14 anonim ***** válasza:

Csak akkor lesz elől minden. ha használat után nem pakolod azonnal a helyére.

Elmosogatsz, az edények a szárítón vagy a szekrényben.

A kályha előtt feltakarítasz, felsöpresz, felmosol és nem kell újra kezdened a takarítást.

2014. nov. 14. 09:41
 6/14 A kérdező kommentje:
Párom napi 12 órában dolgozik, nem tud segíteni. Ha hétvégén itthon van, akkor persze segít, amiben csak tud.
2014. nov. 14. 09:54
 7/14 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, majd belejössz! Ez ilyen, amint kész vagy vele, kezheted előről. Kérd meg a párodat hogy segítsen, és ügyeljen a rendre.

Amúgy minden tiszteletem a tiéd, hogy 20 évesen már saját lakásod van! Nagyon irigyellek.

2014. nov. 14. 10:07
 8/14 A kérdező kommentje:
10.07-es, köszönöm, de nem kell irigyelni. Nincs munkám, csak Ő dolgozik, így nem várom el tőle hogy segítsen! Figyel a rendre, de evés közben csak lecsöppen ez-az... és este van meleg étel, mert akkor ér haza. Ha én dolgoznék, akkor megkérném, hogy segítsen, de így, hogy nem dolgozom, nem várom el tőle! Ja, másik amiért ne irigyelj, hogy nem férek bele meg ő se a babakádba, mert mint írtam fürdőszoba még nincs! :) De boldogok vagyunk.
2014. nov. 14. 10:09
 9/14 anonim ***** válasza:

Ki kell alakítani egy rendet. Minden meg kell próbálni eltenni, hogy minél kevesebb dolog legyen elől. Akkor már nagyobbnak tűnik a rend.

Takarítás után pedig vigyázni kell a tisztaságra. Pl. nem mászkálunk be a lakásba utcai cipővel, nem rázzuk a vizes kezünket a tükörre kézmosáskor. Fürdés után feltöröljük a vizet, ami a csempére, kádszélére, csaptelepre kerül.

De egyébként jól látod, szinte mindig lehetne csinálni valamit :)

2014. nov. 14. 10:13
 10/14 A kérdező kommentje:
Köszi a fürdőszobás tippet, de még sajnos nem aktuális! :)
2014. nov. 14. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!