Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hajfestékes lett a fotel,...

Hajfestékes lett a fotel, mivel tudom kitisztítani?

Figyelt kérdés
Barna ammóniamentes hajfesték ráfröccsent véletlenül. Van valami jó módszer, hogy eltüntessem?

2014. nov. 13. 12:24
 1/8 anonim ***** válasza:
A hajfesték nem fog kijönni, mivel hidrogén peroxid az van benne bőven. És az roncsolja, kiveszi az anyag színét.
2014. nov. 13. 12:40
 2/8 A kérdező kommentje:

Hát ez nem jó hír. Apám nem fog megdicsérni, ha meglátja :((

Egyébként világosbarna a fotel, és sötétbarna a hajfesték. A fehér köntösöm is olyan lett, abból kijött teljesen.

2014. nov. 13. 12:45
 3/8 anonim ***** válasza:

off: eleve fehér köntösben nekiállni hajat festeni igen rossz döntés volt. Gondolom a köntösödet azonnal átöblítetted bő vízzel, viszont egy fotelt nem lehet csak úgy kimosni, max. jobban beledörgölöd. Kutyaharapást szőrével, vásárolj szőkítőt, hátha kiszívja :-D

Egy jó tanács: Legközelebb ha hajat festesz, csakis fürdőszobában csináld, mert a szaniterről könnyen gyorsan letudod öblíteni. De azért ott is vigyázni kell, mert én pl. egyszer a hajfestő kefét rátettem az fehér MDF polcra és az is megbarnult véglegesen. Ezen kívül legyen egy régi szakadt pólód erre a célra és mindig azt vedd fel amikor fested a hajadat. Lehet túlzás, de én még újságpapírral is felszoktam teregetni magam körül, így tényleg nem érhet meglepetés, mert bizony ez fröcsög csöpög mindenfelé. pl. ha lecsöppen a csempére és pont fugát ér, akkor a fugáról sem jön le.

A végén csak összeszedem a papírokat amíg hat a festék, szépen mindent belecsomagolok: üres flakont, kesztyűt, kihullott festékes hajszálakat és mehet a kukába, így semmit nem kell takarítani és biztosan nem kenek össze semmit.

2014. nov. 13. 13:45
 4/8 A kérdező kommentje:
Annyira reménykedtem, hogy adtok valami tuti tippet :(
2014. nov. 13. 14:17
 5/8 anonim ***** válasza:
Annyi ideig lehet egy kádsarkán üldögélni vagy egy műanyag széken ha akad a háznál a fürdőszobában egy újsággal.
2015. máj. 5. 23:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Erre szokták mondani, hogy ollóval.
2015. máj. 5. 23:53
 7/8 A kérdező kommentje:
Megoldottam végül :) Nem maradt nyoma.
2015. máj. 6. 15:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Ügyes vagy. És hogy, más is okuljon! ;) Arról is szól az oldal. Ja meg kíváncsi vagyok. ;)
2015. máj. 7. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!